Green Day izdali EP “Otis Big Guitar Mix”

0 39

V prvi polovici tega tedna je Billy Joe Armstrong, famozni šef še bolj famoznih Green Day, nastopil na dogodku “iHeart’s Living Room Concert For America” na katerem se je v luči pandemije, ki jo je povzročil koronavirus, zbiral denar v dobrodelne namene.

Odigral je skladbo Boulevard Of Broken Dreams (video tukaj), a se je kasneje izkazalo, da so bili Armstrong in njegova preostala dva Green Day pajdaša Mike Dirt in Tré Cool, zaposleni še z drugimi načrti, pri čemer so včeraj presenetili s sveže izdanim EP-jem.

EP se imenuje “Otis Big Guitar Mix”, na njem pa so se znašli remiksi iz njihove v letu  2012 izdane “¡Uno!, ¡Dos! ¡Tré!” trilogije in sicer za skladbe: Lazy Bones, Wild One in Oh Love.

Trojni EP je opisuje promocijsko besedilo, kot ekspoze velikega zvoka kitar na način, ki jih značaj teh skladb do tega dne še ni okusil.”

Skladbam EP-ja lahko prisluhnete spodaj!

“Otis Big Guitar Mix” je prva uradna izdaja skupine, po zadnjem albumu “Father Of All Motherf**kers”, ki je izšel februarja.

Na fotografiji: Kitarist in vokalist skupine Green Day Billy Joe Armstrong med nastopom, dne 06.06.2017, v ljubljanski dvorani Stožice (Slovenija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane, foto: NINA GRAD). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preverite TUKAJ.


Green Day – Lazy Bones (Otis Big Guitar Mix)
Green Day – Wild One (Otis Big Guitar Mix)
Green Day – Oh Love (Otis Big Guitar Mix)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki