Haiku Garden se odpravljajo na evropsko turnejo

Haiku Garden 2024 (press/promo)
0 54

Mednarodna turneja Haiku Garden

Domači prvaki shoegazinga, Haiku Garden, so bili pretekli konec tedna zelo produktivni. V Beartracks Studiu v Kočevju so posneli 7 pesmi za svojo tretjo dolgometražno izdajo, ki jo lahko pričakujemo v drugi polovici letošnjega leta.

Pred tem pa morajo naši vrtnarji prevoziti kar nekaj kilometrov in preorati še kar nekaj odrov, ta teden se namreč odpravljajo na težko pričakovano desetdnevno turnejo. Mednarodna turneja je sofinancirana preko razpisa Kulturni Evro Kina Šiška* ter Društva KAPA v okviru programskega financiranja Ministrstva za kulturo. Pri organizaciji so Haiku Garden sodelovali z agencijo Rola Music.

Datumi:
8.2., Rockhaus, Salzburg, Avstrija
9.2., Bellvue di Monaco, München, Nemčija
10.2. Hafen 2, Offenbach, Nemčija
14.2., Frischzelle, Darmstadt, Nemčija
15.2., Deichdiele, Hamburg, Nemčija
16.2., Kulturfabrik, Kufstein, Avstrija
17.2., NFG Klub, Dunajská Streda, Slovaška.

Za vse, ki čakate na njihov koncert na domačih tleh, bratovščina tisoč in enega efekta že napoveduje povratek na slovenske odre – že 8. marca jih bo moč slišati v Kamniku, 15. marca v GROŠ-u v Grosupljem, 11. aprila 2024 pa vas vabi v Orto bar na Orto Fest, kjer bodo nastopili skupaj s skupino Astrid-. Povezava do dogodka: tukaj!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki