HammerFall predstavljajo novi single “Venerate Me” (ft. King Diamond)

foto: Tallee Savage 2021
0 112

HammerFall, švedska powermetalska utrdba, predstavljajo novi single za skladbo Venerate Me, ki izhaja iz novega in skupno dvanajstega studijskega albuma “Hammer Of Dawn” na katerem se v vlogi posebnega gosta pojavi King Diamond. Novi album bo izšel 25. 2. 2022, pri avstrijski založbi Napalm Records. HammerFall so že v začetku lanskega decembra predstavili prvi single in sicer za naslovno skladbo albuma. Oba lahko preverite spodaj.

Novi video je pripravil Patric Ullaeus (www.rEvolver.se).

Album “Hammer Of Dawn”, ki ga lahko že prednaročite, se odpre s pečatno Brotherhood! Gre za himno, ki izkazuje čvrsto povezavo šefov skupine Oscarja Dronjaka in Joachima Cansa, z lojalnimi privrženci skupine, točneje ‘templarji jekla’. Preostale skladbe so “razbijalec” za “razbijalcem” na čelu skladbami Reveries, No Son Of Odin in Venerate Me. Na slednji se je vpisal v vlogo posebnega gosta nihče drug kot King Diamond, kar je moč šteti za nov mejnik v karieri švedskih powermetalskih ikon.

Album “Hammer Of Dawn” je produciral dolgoletni sodelavec skupine Fredrik Nordström (mdr. In Flames, Opeth), ki je opravil tudi miks in masterizacijo albuma, posnel bobne, medtem ko sta mu pri snemanju bas kitar in kitar stala ob strani HammerFall kitarista Oscar Dronjak in Pontus Norgren. Vokale je produciral Jacob Hansen (mdr. Volbeat).

Kot je že lep čas znano se HammerFall odpravljajo v prihodnjem letu na obširno evropsko turnejo na kateri bodo odpirali koncertne večere pred Helloween!

Seznam skladb na albumu “Hammer Of Dawn” se glasi:
01. Brotherhood
02. Hammer Of Dawn
03. No Son Of Odin
04. Venerate Me
05. Reveries
06. Too Old To Die Young
07. Not Today
08. Live Free Or Die
09. State Of The W.I.L.D.
10. No Mercy


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki