Hardcore Superstar predstavljajo video in single “Dreams In Red”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 21

Hardcore Superstar, znameniti švedski ‘sleaze’ in hard rock banditi, predstavljajo novi single in video za skladbo Dreams In Red, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

Video je režiral, uredil in posnel Anders Fästader za A Trailermade Production.

Dreams in Red je po Catch Me If You Can, drugi novi single s strani Hardcore Superstar, ki napovedujejo nadaljevanje glasbene poti, ki jo pooseblja zadnji studijski album “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” (2018).

Skupina napoveduje z nasršeno produkcijo novega singla, ki sledi skladbi Catch Me If You Can, da bo novi album z nazivom “Abrakadabra”, ta je napovedan za marec 2022, bolj nasršen, abraziven in hrupen, kot njegov predhodnik iz leta 2018.

Single Dreams In Red lahko že pretočite.

Na fotografiji: Vokalist Joakim “Jocke” Berg med nastopom Hardcore Superstar 12. 7. 2019, na Balingenskem festivalu Bang Your Head!!! v Nemčiji (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki