Trifecta predstavljajo video in single “Have You Seen What The Neighbors Are Doing?”

foto: Hajo Müller
0 31

Kaj imajo skupnega Nick Beggs, Craig Blundell in Adam Holzman in kaj ima skupnega z njimi Steven Wilson. Nič posebnega. Vsi trije so namreč zaposleni pri njem, Wilson pa je potemtakem? Njihov delodajalec.

Šalo na stran, čeprav je resnična. Basist/pevec Nick Beggs, bobnar Craig Blundell in klaviaturist Adam Holzman so namreč ustanovili novo zasedbo oziroma trio, ki se imenuje Trifecta. Kdo bo igral kitaro, še ni povsem jasno, čeprav – roko na srce – je zelo verjetno ti trije genialni glasbeni čudaki niti ne pogrešajo.

Trifecta so tako že podpisali pogodbo s Kscope Records, svoj studijski prvenec “Fragments” pa bodo izdali 15. 8. 2021. Vsi trije glasbeni velemojstri so preigrali kup skupnih jamov v okviru uigravanja za koncerte Stevena Wilsona, pri čemer je sproti rasla kopica glasbenih idej, ki so jih fantje uporabili v svojih kompozicijah.

Po prvemu singlu in videu za skladbo Pavlov’s Dog Killed Schrodinger’s Cat, ki so ga Trifecta predstavili sredi letošnjega maja, prihaja drugi single (in video) za skladbo Have You Seen What The Neighbors Are Doing? Obe skladbi sta na razpolago spodaj.

“In ko se je zadnja turneja s Stevenom zaključila, smo imeli v žepu sveženj skladb, ki so bile že pripravljene za nadaljnjo obdelavo. Ko so se naši preostali projekti zaključili, smo se vsi trije odločili, da nadaljujemo skupaj kot Trifecta,” pravi Nick Beggs.

Uradni FaceBook profil!

Trifecta: Fragments
1. Clean Up On Aisle Five
2. Check Engine Light
3. Proto Molecule
4. Auntie
5. Venn Diagram
6. The Enigma Of Mr. Fripp
7. Sally Doo-Dally
8. Have You Seen What The Neighbours Are Doing?
9. The Mute Gospel
10. Pavlov`s Dog Killed Schrodinger`s Cat
11. Voyage Of Discovery
12. Nightmare In Shining Armor
13. Dry Martini
14. Lie 2 Me And Take My Money
15. Hold It Like That


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki