Hawkwind predstavljajo “All Aboard The Skylark”

CHERRY RED 2019
0 147

Hawkwind, legendarni space rockerji, napovedujejo za 25.10.2019, izid svojega, skupno že kar 32.-ega studijskega albuma z naslovom “All Aboard The Skylark”, ki bo izšel pri založbi Cherry Red.

Z “All Aboard The Skylark” se Hawkwind znova vračajo k svojemu klasičnemu space rock zvoku predhodnih dveh albumov “The Machine Stops Here” (2016) in “Into The Woods” (2017), ki ju je v letu 2018 nasledil orkestralni “Road To Utopia”.

Skupina je potrdila novo turnejo po Veliki Britaniji, da pa bi obeležila 50. let delovanja, bo odigrala poseben koncert v prestižni londonski dvorani Royal Albert Hall.

Na albumu “All Aboard The Skylark” so poleg vodje skupine Davea Brocka, sodelovali še bobnar Richard Chadwick, basist in klaviaturist Niall Hone ter kitarist Magnus Martin.

Seznam skladb na albumu “All Aboard The Skylark” je sledeč:
1. Flesh Fondue
2. Nets Of Space
3. Last Man On Earth
4. We Are Nom Dead… Only Sleeping
5. All Aboard The Skylark
6. 65 Million Years Ago
7. In The Beginning
8. The Road To…
9. The Fantasy Of Faldum

Hawkwind – All Above the Skylark

Novemu studijskemu albumu bo delal družbo tudi posebni CD poln prearanžiranih Hawkwind klasik v akustičnih varietetah. Hawkwind so za to dobili navdih, ko so zaigrali poseben akustičen koncert,s katerim so odprli svojo zadnjo, preteklo turnejo. Po tem so se odločili, da odrinejo v studio in posnamejo poseben nabor svojih klasik v akustični režiji in tako je nastal album “Acoustic Daze”, s sledečim seznamom skladb:

1. Psy Power
2. Hymne To The Sun
3. The Watcher
4. Generator Door
5. Micro Man
6. Into The Night
7. Down Through The Night
8. Flying Doctor
9. Get You Act Together
10. Ascent Of Man
11. We Took The Wrong Step Years Ago


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki