Heaven & Earth predstavljajo single “Big Money Little Man”

Frontiers Music Srl. 2021
0 29

Heaven & Earth je skupina za katero stoji britanski kitarski heroj in komponist Stuart Smith, ki je svoj studijski prvenec izdala leta 2000. V letošnjem letu se vračajo Heaven & Earth s svojim skupno petim studijskim albumom pomenljivo imenovanim “V”, ki je izšel 16. 7. 2021, pri založbi Frontiers Music Srl.

Album “V” lahko že naročite.

Sredi letošnjega maja so Heaven & Earth predstavili svojo novo postavo, pa tudi prvi single in video za skladbo Drive, ki mu je sledil v začetku junija drugi single za skladbo One In A Million Men. Konec junija je skupine izdala tudi tretji single za skladbo Never Dream Of Dying. Sedaj je na voljo še single za skladbo Big Money Little Man. Vse štiri single lahko preverite spodaj.

Heaven & Earth sestavljajo po novem: Gianluca Petralia (vokal), Stuart Smith (kitara), Lynn Sorensen (bas kitara), George Barabas (Hammond orgle, klaviature) in Simon Wright (bobni, tolkala).

Stuart Smith pravi: “Osebno čutim, da je to naš najboljši album, ki smo ga posneli do tega dne. Je precej trši, kot predhodni albumi. Kemija med novimi glasbeniki je bila neverjetna.”

Legendarni bobnar Simon Wright (mdr. AC/DC, DIO, UFO,…) dodaja: “Počaščen sem, da sem dobil priložnost zaigrati na tem Heaven & Earth albumu. Na njem sodelujejo neverjetni glasbeniki, album pa poseduje izjemne kompozicije.”

Album “V” morajo absolutno preveriti vsi ljubitelji Rainbow, zgodnjih Whitesnake in Bad Company, kot tudi vsi privrženci vsakega dobrega hard rocka.

Seznam skladb na albumu “V” se glasi:
1.  Drive
2.  Beautiful
3.  Never Dream Of Dying
4.  Ship Of Fools
5.  Poverty
6.  Flim Flam Man
7.  One In A Million Men
8.  Little Black Dress
9.  Big Money Little Man
10. Running From The Shadows
11. Nothing To Me
12. At The End Of The Day 

Zasedba:
Gianluca Petralia – vokal
Stuart Smith – kitara
Lynn Sorensen – bas kitara, spremljevalni vokal
Simon Wright – bobni, tolkala
George Barabas – Hammond orgle, klaviature
Mike Mangan – dodatne klaviature

https://www.facebook.com/officialheavenandearth
https://www.instagram.com/officialheavenandearth
https://twitter.com/HeavenEarthBand
http://heavenandearthband.com/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki