Helloween predstavljajo besedilni video in single “Indestructible”

Nuclear Blast Records 2021
0 69

Helloween, hamburške legende power metala, ki so 18. 6. 2021 izdali svoj novi studijski album “Helloween” (RockLine recenzija), predstavljajo še en single (in besedilni video)! Tokrat za skladbo Incdestructible, ki ga lahko preverite spodaj. Album “Helloween” je izšel pri založbi Nuclear Blast Records, po prestrukturiranju založbe pred nekaj dnevi, pa sodijo Helloween po novem pod okrilje Atomic Fire Records. .

Helloween so novi album posneli v postavi septeta v katerem delujejo od leta 2016 dalje znova v postavi: Andi Deris (vokal), Michael Kiske (vokal), Michael Weikath (kitara), Kai Hansen (kitara, vokal), Markus Grosskopf (bas kitara), Sascha Gerstner (kitara) in Dani Löble (bobni).

V tej postavi so leta 2016 obredli svet na turneji imenovani “Pumpkins United World Tour” iz katerega je izšel tudi novi koncertni dokument. Sedaj odpirajo Helloween novo poglavje v svoji dolgoživi, 35. letni, bleščeči karieri – z novim albumom, ki ga sprva v tako razširjeni ekipi in kar tremi vokalisti v postavi, niti niso resneje načrtovali.

Novi album prinaša za skupino novo ero, ki je po 15. izdanih studijskih in 4. koncertnih albumih, pripravljena na nove avanture in glasbene izzive.

Skupina je za snemanje albuma “Helloween” podredila vse analogni tehniki. Za snemanje albuma je v hamburški studio Home zvlekla celo originalni bobnarski set preminulega in originalnega bonarja Inga Schwichtenberga, prav tako pa je snemanje potekalo z enakimi modulatorji, kot so bili posneti albumi “Master Of The Rings”, “The Time Of The Oath” in “Better Than Raw”. Album, ki je posnet v celoti analogno, je produciral dolgoletni sodelavec skupine in cenjeni zvočni inženir Charlie Bauerfeind, pri ko-produkciji, pa mu je pomagal Dennis Ward. Posnetki so za zaključni miks odpotovali preko luže do New Yorka in tamkajšnji studio Valhalla, ki ga je opravil Ronald Prent (Iron Maiden, Def Leppard, Rammstein).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki