Hypno5e predstavljajo video in single “Lava From The Sky”

Hypno5e 2022 (press/promo)
0 9

Hypno5e, kinematični francoski progresivni metalci, predstavljajo novi video in single za skladbo Lava From The Sky, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Z novim singlom napovedujejo Hypno5e novi studijski album “Sheol”. Novi album so napovedali še v lanskem letu, na You Tube kanal pa so pred tem že naložili skladbi Sheol – Part I in Sheol – Part II, ki se bosta prav tako nahajali na njem.

Album “Sheol”, je skupno šesti studijski album skupine in je napovedan za 24. 2. 2023, pri založbi Pelagic. Lahko ga že prednaročite.

Oba singla in videa lahko po mili volji predvajate spodaj.

Na konceptualnem albumu se je znašlo osem atmosferičnih skladb. Zasedba nadaljuje glasbeno in konceptualno usmeritev s predhodnika “A Distant (Dark) Source”, ki je izšel leta 2018 z zgodbo o moškem, ki išče svojo pogrešano družico. Za njo se je izgubila sleherna sled med skupnim pohajanjem ob jezeru Tauca, ki ga obdajajo ‘mračne energetske silnice’. Gre za prazgodovinsko jezero v Boliviji, ob katerem je odraščal kitarist in pevec skupine Emmanuel Jessua.

“V hebrejski Bibliji je Sheol mesto, kjer se duše zberejo skupaj po smrti, da najdejo mir in da se še zadnjič povrnejo v prah,” razlaga Jessua. 

Seznam skladb na albumu “Sheol”:
1. Sheol – Part I – Late Sorrow
2. Sheol – Part II – Lands of Haze
3. Bone Dust
4. Tauca – Part I – Another
5. Lava From The Sky
6. The Dreamer and His Dream
7. Slow Steams of Darkness – Part I – Sacred Woods 
8. Slow Steams of Darkness – Part II: Solar Mist

Več o Hypno5e:
https://www.hypno5e.com
https://instagram.com/hypno5eofficial
https://www.facebook.com/hypno5e
https://twitter.com/hypno5e
https://www.tiktok.com/hypno5e


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki