Immortal Guardian napovedujejo album “Unite And Conquer”

foto: Carl Puentes 2023
0 18

Immortal Guardian, power/progresivni metalci, so naposled obelodanili datum izida svojega novega studijskega albuma. “Unite And Conquer” bo izšel 27. 10. 2023!

Immortal Guardian, so pričeli svoje privržence dražiti že pomladi leta 2022. Od takrat dalje so namreč postopoma izdajali sveže avtorske skladbe v digitalnem formatu. Takoj ko so komad posneli, so ga izdali, privrženci pa so lahko sproti spremljali kako poteka sam razvoj novega albuma. Immortal Guardian so ubrali podobno usmeritev predstavljanja sveže avtorske glasbe, kot je to veljalo v primeru zadnjega studijskega albuma “Psychosomatic”, ki je izšel leta 2021. Ko posnamejo nov komad, ga uradno predstavijo. Drugega za drugim.

“Unite And Conquer”, je tako kot predhodnik “Psychosomatic” torej v celoti posnela in napisala skupina sama, za sam miks albuma pa je poskrbel basist skupine Joshua Lopez v studiu Widowmaker. Za oblikovanje naslovnice albuma je poskrbel Jobert Mello (Sabaton, Primal Fear, Acid Reign), na albumu pa gostujeta v vlogi vokalistov Ralf Scheepers (Primal Fear, Gamma Ray) in Vicky Psarakis (The Agonist).

Album “Unite And Conquer” je tako že mogoče prednaročiti.

Seznam skladb na albumu “Unite And Conquer” je sledeč:
1. Ozona
2. Echoes
3. Roots Run Deep feat. Ralph Scheepers
4. Perfect Person
5. Divided We Fall
6. Lost In The Darkness feat. Vicky Psarakis
7. Southern Rain
8. Unite And Conquer
9. Un Dia A La Vez
10. Rise Of The Phoenix

Immortal Guardian so:
Gabriel Guardian – kitara/klaviature
Carlos Zema – vokal
Joshua Lopez – bas kitara
Justin Piedimonte – bobni

Več o skupini:
https://www.immortalguardian.net/
https://www.facebook.com/igmetal/
https://immortalguardian.bandcamp.com/
www.smarturl.com/immortalguardian


Immortal Guardian – “Unite And Conquer” (Samozaložba, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki