In Flames objavili novo skladbo

0 156

Video si lahko pogledate spodaj, kjer lahko prisluhnete tudi preostalim skladbam, katere je skupina objavila v sklopu promocije novega albuma.

Novi album, na katerem bo 12 novih skladb, je skupina producirala s pomočjo Howarda Bensona  (My Chemical Romance, Motorhead), ki je produciral prejšnji izdelek skupine »Battles«. Miks za album je opravil Chris Lord-Alge (Cheap Trick, Linkin Park) z zvočnim inženirjem Tedom Jensenom (Pantera, Guns ‘n’ Roses).

Naslovnico za album je ustvaril Blake Armstrong. Umetnik z njo upodablja unikatno interpretacijo maskote skupine, t.i. Jesterheada. Celotna zgodba za naslovnico bo razkrita z izidom albuma 1. marca.

Vokalist Anders Fridén pravi, da jim album veliko pomeni. Z zadnjim albumom je skupina lansirala lastni festival, obenem pa je opravila mnogo turnej, s čimer se je izboljšala vez z oboževalci. S prihajajočim albumom se skupina poklanja vsem oboževalcem, ki so jim omogočili, da lahko še vedno ustvarjajo glasbo in jo predstavljajo po svetu.

Bobne na albumu je posnel Tanner Wayne, ki je v skupino prišel leta 2018.

Na albumu se bodo zvrstile naslednje skladbe:

1. Voices
2. I, The Mask
3. Call My Name
4. I Am Above
5. Follow Me 
6. (This Is Our) House
7. We Will Remember
8. In This Life
9. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki