In Flames predstavljajo video in single “Meet Your Maker”

Nuclear Blast Records 2022
0 61

In Flames, legende melodičnega death metala iz švedskega Gothenburga, predstavljajo novi single za skladbo Meet Your Maker, ki ga lahko preverite spodaj.

Izid novega In Flames albuma “Foregone”, iz katerega izhaja tudi najnovejši single, je napovedan za 10. 2. 2023, pri založbi Nuclear Blast Records. Naslovnico za novi album je ustvaril Blake Armstrong. Skupaj s seznamom skladb, jo najdete na dnu te novice.

Vokalist Anders Fridén pravi v zvezi z albumom “Foregone” sledeče: “Ko smo se odpravljali v studio na snemanje albuma ‘Foregone’, smo želeli posneti ploščo, ki jo bodo vodile težke kitare, a s čvrstim temeljenjem na bas kitari in bobnih. Še vedno pristopamo na enak način pri pisanju skladb kot od nekdaj. Gre za stapljanje melodije in agresije. To je DNA naše glasbe. Ko govorimo o besedilih, nam navdiha za pisanje le-teh tokrat nikakor ni primanjkovalo, sploh ko smo se ozirali na koncept časa.”

Album “Foregone” lahko že prednaročite.

Znan je seznam skladb na albumu “Foregone”:
1. The Beginning Of All Things That Will End
2. State Of Slow Decay
3. Meet Your Maker
4. Bleeding Out
5. Foregone Pt. 1
6. Foregone Pt. 2
7. Pure Light Of Mind
8. The Great Deceiver
9. In The Dark
10. A Dialogue in b Flat Minor
11. Cynosure
12. End The Transmission

In Flames so v začetku letošnjega avgusta objavili datume obsežne evropske turneje na kateri jim bodo delali družbo nič manj legendarni rojaki At The Gates. Koncertna falanga se Sloveniji najbliže ustavi 2. 12. 2022, ko nastopita skupini v dunajskem Gasometru. Seznam vseh terminov lahko preverite TUKAJ.

Več o In Flames:
Uradna spletna stran: https://www.inflames.com/
Instagram: https://www.instagram.com/inflames/
Facebook: https://www.facebook.com/inflames
Twitter: https://twitter.com/InFlames_SWE


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki