Inflected predstavljajo single in video “Faceless God”

Inflected 2022 (press/promo)
0 176

Inflected, projekt za katerim stojita slovenska glasbenika Sani Može (kitara, vokal, produkcija) ter Nina Pohleven (vokali, produkcija), napovedujeta za ‘Noč čarovnic’, točneje 31. 10. 2022 izid studijskega prvenca z naslovom “The Abode Of The Damned”.

Po prvem singlu za skladbo Dancing Fire, je na voljo že drugi in sicer za skladbo Faceless God, ki ga spremlja uradni glasbeni video in ga lahko preverite spodaj.

 Sporočilo singla Faceless God pripoveduje o brezobraznem bogu. O stvari oz. človeku, ki se nad zemljo igra boga. O človeku, ki upravlja z marionetami in se smeji za našim hrbtom medtem, ko mi plešemo in iščemo vzroke problemov. 

Skupina napoveduje izid tretjega singla na dan uradnega izida prvenca “The Abode Of The Damned”.

Na albumu “The Abode Of The Damned” (naslovnica je na razpolago spodaj) se bo nahajalo osem skladb. Tematika sporočil v skladbah se spoprijema s težavami s katerimi se ljudje spopadamo vsak dan, vendar o njih ne govorimo. Bodisi ker gre za tabuje, bodisi da nas je strah, ali pa nosimo v sebi preganjavice.

Za produkcijo so v celoti poskrbeli Inflected – vse od snemanja, pa do masteringa. Skupina se pri tem zahvaljuje za dodatno podporo Mateju Srebrniču (studio P.L.C.)  ter Corvinu Bahnu (Masters of Ceremony, Avantasia), ki sta z uporabnimi nasveti pomagala skupini, v fazi miksa in končnega masteringa.

Facebook — https://www.facebook.com/bandinflected
Instagram — https://www.instagram.com/bandinflected/
Bandcamp — https://inflected.bandcamp.com/

#inflected #theabodeofthedamned #debutalbum #newalbum #metal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki