Ingested predstavljajo video in single “Pantheon”

foto: Eduardo Ruiz 2024
0 39

Ingested, death metalci iz Velike Britanije, predstavljajo novi single za skladbo Pantheon, ki jo spremlja tudi uradni glasbeni video. Preverite ga lahko spodaj.

Brutalna nova himna slikovitih grozodejstev in brezbolnega pohujšanja izhaja iz prihajajočega novega studijskega albuma skupine “The Tide Of Death And Fractured Dreams”, ki je napovedan za 5. 4. 2024, pri založbi Metal Blade Records.

Album je produciral Nico Beninato, na njem pa gostuje z vokalom tudi Mike Hunter (Chimaira), ki se je vključil na komad In Nothingness ter Josh Middleton (Sylosis), ki je prispeval vokal za skladbo Expect To Fail. Naslovnico za album je prispeval David Seidman.

Album “The Tide Of Death And Fractured Dreams” bo dostopen v vseh formatih in ga je že mogoče prednaročiti.

Kmalu po izidu albuma “The Tide Of Death And Fractured Dreams” se bodo Ingested odpravili v vlogi glavnih nosilcev na novo evropsko turnejo. V vlogi posebnih gostov jih bodo spremljale skupine: Fallujah, Vulvodynia in Mélancolia, paket zasedb pa se Sloveniji najbliže ustavi 5. 5. 2024, ko bodo nastopili na Dunaju (klub Viper Room).

Seznam skladb na albumu “The Tide Of Death And Fractured Dreams” je sledeč:
1. Paragon Of Purity
2. Endless Machine
3. Where No Light Shines
4. Expect To Fail (feat. Josh Middleton of Sylosis)
5. Starve The Fire
6. Numinous
7. In Nothingness (feat. Mark Hunter of Chimaira)
8. Pantheon
9. Kingdoms Of Sand
10. A Path Once Lost

Zasedba:
Jason Evans – vokal
Sean Hynes – kitara, spremljevalni vokal
Lyn Jeffs – bobni

#ingested #deathmetal #blegh


Ingested – “The Tide Of Death And Fractured Dreams” (Metal Blade Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki