Iron Maiden in BrewDog postavljajo na tržišče ‘Hellcat’ India Pale Lager

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 80

Iron Maiden in BrewDog – ena najbolj znanih ameriških kraft pivovarn-, so združili moči in ustvarili novo pivo znamke “Hellcat” India Pale Lager.

“Hellcat” sledi uspehu Trooper linije piva, ki so jo Iron Maiden razvili in lansirali pred časom v navezi z britansko pivovarno Robinsons Brewery. Pivo vsebuje 6% volumna alkohola, dostopno pa bo le na ameriškem tržišču.

Uradnega datuma kdaj bo pivo dejansko doseglo police trgovin še ni zunaj, med čakanjem pa si lahko krajšate čas z brskanjem po obilnem katalogu tovrstnih likvorjev pivovarne BrewDog.

Že v lanskem letu so BrewDog v navezi s skupino Lamb Of God razvili brezalkoholno pivo “Ghost Walker”, ki so ga poimenovali po eni izmed skladb skupine iz leta 2012.

Kot je že znano, so Iron Maiden še enkrat prestavili koncertne termine nedokončanega evropskega dela svoje “The Legacy Of Beast” turneje na prihodnje leto. Sloveniji najbliže potrjeni termin je tako nastavljen na 10. 7. 2022, ko se ikonski heavy metal sekstet zglasi v avstrijskem mestu Wiener Neustadt (cca 45 km pred Dunajem) oziroma tamkajšnjem odprtem stadionu.

RockLine recenzijo albuma “Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City” lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji:  Basist Steve Harris med nastopom Iron Maiden, 27. 7. 2016, v splitski dvorani Paladium Arena na Hrvaškem – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki