Iron Maiden so ob sklenitvi evropskega dela “Future Past” turneje objavili krajši zahvalni video!

foto: DENIS PARADIŽ 2023
0 96

Iron Maiden, neizpodbitni intergalaktični velikani pojma heavy metal, so po sklenitvi izjemno uspešnega evropskega dela nove svetovne turneje imenovane “Future Past”, objavili krajši video v katerem so strnili svoja občutja ter izrekli svojim privržencem za izkazano podporo in neomajno lojalnost veliko zahvalo.

Video lahko preverite spodaj.

Evropski del turneje so Iron Maiden sklenili z nastopom na famoznem Wacken Open Air festivalu 4. 8. 2023, konec letošnjega septembra pa se selijo na severnoameriški kontinent.

RockLine je Iron Maiden na evropskem delu “Future Past” turneje prestregel trikrat. Na prvih treh zaporednih koncertih turneje.

Od tod izhajajo koncertne recenzije z nastopa skupine na sledečih prizoriščih:

28. 5. 2023 – Ljubljana (Arena Stožice), Slovenija
30. 5 2023 – Praga (O2 Arena), Češka Republika
31. 5. 2023 – Praga (O2 Arena), Češka Republika

Na aktualni turneji predstavljajo Iron Maiden mdr. tudi svoj zadnji studijski album “Senjutsu” (2021, RockLine recenzija)

Več o Iron Maiden:
Uradna spletna stran: https://ironmaiden.com
Fan klub: https://fanclub.ironmaiden.com
Instagram: https://instagram.com/ironmaiden
Facebook: https://www.facebook.com/ironmaiden
Twitter: https://twitter.com/ironmaiden
TikTok: https://www.tiktok.com/@ironmaiden

#IronMaiden

Na fotografiji: Iron Maiden med nastopom 28. 5. 2023 v ljubljanski Areni Stožice (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane, foto: DENIS PARADIŽ). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki