Iron Savior pripravljajo jubilejni ponatis albuma “The Landing”

IRON SAVIOR promo/press (2020)
0 56

Iron Savior, hamburški veterani heavy metala in power metala, bodo v letošnjem novembru ponovno izdali svoj album “The Landing”, ki je originalno izšel pred desetimi leti.

Ponatis je naslovljen kot “The Landing (10th Anniversary Edition)“, album pa je ob tej priložnosti doživel remiks in remasterizacijo, za kar je poskrbel poglavar skupine, njen vokalist, kitarist in glavni komponist Piet Sielck. Nanj bodo dodani tudi trije do tega dne še neizdani komadi.

“The Landing (10th Anniversary Edition)“, ki ga bo ob tej priložnosti krasila tudi nekoliko posodobljena naslovnica, za kar je poskrbel Felipe Machado Franco, lahko že prednaročite.

The Landing“ je postal eden najbolj uspešnih albumov v zgodovini power metalske inštitucije iz Hamburga, skupini pa je uspeh albuma prinesel vrsto oživljanja, oziroma poživitve. Na albumu se nahaja nekaj klasik, kot so Starlight, Hall of the Heroes in pa seveda metalska himna, ki ji ni para – Heavy Metal Never Dies. Skladba, ki je skupini do tega dne prinesla preko 10.000.000 predvajanj.

“The Landing 10th Anniversary Edition“, ki bo izšel pri založbi AFM Records, 19. 11. 2021, bo dostopen kot CD, v količinsko striktno omejeni nakladi pa tudi kot dvojni vinil.

Seznam skladb na albumu “The Landing 10th Anniversary Edition” se glasi:
01. Descending (Intro)
02. The Savior
03. Starlight
04. March Of Doom
05. Heavy Metal Never Dies
06. Moment In Time
07. Hall Of The Heroes
08. R. U. Ready
09. Faster Than All
10. Before The Pain
11. No Guts No Glory
12. Coming Home (bonus, track, re-recorded)
13. Atlantis Falling (bonus track, re-recorded)
14. Underneath The Radar (bonus track)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki