Jack Russell’s Great White Predstavljajo karantenski video “Fast Road” V Akustični Verziji!

0 50

Jack Russell, nekdanji Great White in zdajšnji Jack Russell’s Great White vokalist, je pri založbi Deadline Music 1 5. 2020 izdal album “Once Bitten Acoustic Bytes”. Gre za znova posneti Great White album “Once Bitten”, originalno izdan prvič leta 1987 in dosegel multi-platinast certifikat. Na tem albumu se nahajata dva, če ne največja, pa najbolj reprezentativna hita skupine Great White “Rock Me” in “Save Your Love”.

ŽE sredi letošnjega aprila so Jack Russell’s Great White predstavili video akustične verzije skladbe Save Your Love, sedaj pa predstavljajo karantenski video za skladbo “Fast Road”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Z Russellom sodelujejo v ekipi Jack Russell’s Great White še kitarist Robby Lochner (ta je tudi poskrbel za produkcijo in miks albuma), dolgoletni (nekdanji) Great White basist Tony Montana, ki pri Russellu igra po novem kitaro, basist Dan NcNay in bobnar Dicki Fliszer.

Russell načrtuje da bo podobno storil tudi z Great White albumom “…Twice Shy”.

“Once Bitten Acoustic Bytes” je na razpolago v digitalnem formatu, kot CD ter v količinsko omejeni nakladi kot modri vinil.

Seznam skladb na albumu “Once Bitten Acoustic Bytes” je sledeč:
01. Lady Redlight
02. Gonna Getcha
03. Rock Me
04. All Over Now
05. Mistreater
06. Never Change Heart
07. Fast Road
08. Livin’ On The Edge
09. Save Your Love
10. Babe (I’m Gonna Leave You)

Na fotografiji: Jack Russell med nastopom Great White 27. 6. 2008 sredi nemškega Balingena v sklopu prvega dne Bang Your Head!!! festivala (RockLine fotoarhiv 2006 – 2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Jack Russell’s Great White – Fast Road (karantenski video)
Jack Russell’s Great White – Save Your Love (uradni video)
Jack Russell’s Great White – Once Bitten Acoustic Bytes
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki