Prihaja dokumentarec o preminulem Angra vokalistu “André Matos: Maestro Of Rock”

0 56

14. 9. 2021 bo izšel dokumentarni film o nekdanjem pevcu brazilskih progresivnih metalcev Angra Andre Matosu z naslovom “André Matos: Maestro Of Rock”.

Spodaj lahko predvajate uradni video dražilec v zvezi s prihajajočim filmskih dokumentarcem.

Datum izida napovedanega dokumentarca bo sovpadel z obletnico njegovega rojstva, pri čemer bi Andre prav na 14. 9. 2021 napolnil okroglih 50 let. Matos je preminil v lanskem juniju za posledicami srčne kapi.

Film bo vseboval posnetke iz osebnih arhivov pevca, ki doslej še niso bilo nikdar izdani, prav tako pa intervjuje mnogih njegovih prijateljev, ožjih članov družine in rock glasbenikov s celega sveta.

Projekt se je začel razvijati že v letu 2018, ko je Andre opravil več intervjujev in je tako nastalo kar pet ur materiala. V intervjujih pripoveduje pokojni pevec o svojem življenju v različnih erah svoje glasbene poti. Po njegovi smrti so člani Matosove družine skrbno zbrali vse posnetke, kot tudi druge video zapise iz njegovega življenja, kar je pripomoglo k temu, da so lahko privedli ustvarjanje dokumentarnega filma do konca..

Ob omenjenih intervjujih z Matosem, bo film vseboval tudi posnetke s koncertov, ki sta jih prispevala Renato Villegas in Patrick Nicolas Korb. Dodatne komentarje k materialu je prispeval Matosev bratranec Eco Moliterno.

V dokumentarcu so sodelovali nekatera svetovno prepoznavna imena iz sveta rocka in metala, kot mdr. : Kai Hansen (Helloween), Alex Holzwarth (Rhapsody, studijski bobnar na prvencu skupine Angra), Sascha Paeth (Avantasia, Virgo, producent), Rafael Bittencourt (Angra), Luis Mariutti (Shaman, ex-Angra), André Bastos (eden izmed ustanovnih članov skupine Angra), André “Zaza” Hernandes (kitarist spremljevalne skupine André Matosa), Kiko Loureiro (Megadeth, ex-Angra), Felipe Machado (Viper) in Yves Passarell (Capital Inicial, ex-Viper).

Nekrolog, ki ga je pripravil RockLine ob smrti Andre Matosa, lahko preberete TUKAJ!


André Matos: Maestro Of Rock – video dražilec

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki