Jaša Šaban predstavlja “Indigo srce”

Jaša Šaban 2024 (press/promo)
0 52

Jaša, po uspešnih samostojnih izdajah skladb “Zadnji song” in “Roka v roki”, tokrat dostavlja pesem “Indigo srce”, ki nadaljuje začrtano pot v zvočni sliki ameriške prestolnice country glasbe – Nashville. 

Mladi Ljubljančan je tudi tokrat pri ustvarjanju glasbe in besedila sodeloval z uspešnimi domačimi avtorji Cherie Lucas, Alešom Marjetičem in Tadejem Koširjem.

“Pesem opeva indigo srce, občutke, ki prebivajo v odtenku modre barve in odražajo žalost in melanholijo. Stanje, ko se ljubezensko razmerje, dveh nekoč močno povezanih ljubimcev znajde na prelomni točki. Opisuje zavedanje para, da sta njuno razmerje pripeljala v slepo ulico in morata kljub lepim trenutkom zapreti skupno poglavje in odpreti novega. Občutek, ko spoznata, da je to edina pot k ponovni sreči in odpira grenak a hkrati lep pogled nazaj, obarva srce v indigo barve.” Nam o pismi zaupa pevec.

Zasluge:
Glasba: Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič
Besedilo: Aleš Marjetič, Tadej Košir, Cherie Lucas Marjetič, Jaša Šaban
Vokal: Jaša Šaban
Kitare: Aleš Marjetič, Tadej Košir
Bas: Anže Langus Petrović- Dagi
Bobni: Kyle May
Spremljevalni Vokali: Aleš Marjetič, Jaša Šaban
Produkcija: AL3SH Mix in Master: Metod Komatar
Snemano v VooDoo Doll studio in CHESS

Za mnoge eden najbolj markantnih glasov pri nas, nadaljuje svojo pot v maniri ameriškega zvoka.

Tokrat je za pomoč pri skladbi poklical prekaljenega bobnarja Kyle Maya, ki slovi kot eden boljših studijskih glasbenikov v glasbeni meki Nashville.

Pri ostalih inštumentih so mu pomagali mojstri domače produkcije, za bas kitaro je poprijel Anže Langus Petrović- Dagi, kitare pa sta posnela njegova glasbena sopotnika Aleš Marjetič in Tadej Košir. Aleš je podpisan tudi kot producent skladbe, za mix in master pa je poskrbel Metod Komotar.

“Zelo sem vesel, da sem lahko sestavil tako močno ekipo pri tem singlu, to mi res veliko pomeni, saj sem velik oboževalec tovrstnega glasbenega stila v katerem pa težko dosežeš dober končni izdelek brez pravega nabora glasebnikov in ljudi, ki skrbijo za zvok.” Je še dodal Jaša.

Videospot je režiral Matej Grginič iz Mx Produkcije in je bil posnet v tattoo studiu Cactus, na ulicah Ljubljane in v parku Tivoli.

Glavna igralka sta Miša Močilnikar in Jaša Šaban, ki sta se na snemanju odlično ujela.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki