Jeff Waters (Annihilator) je izdal album “Armageddon Boogie”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 39

Jeff Waters, kitarist in vodja kanadskih thrash metal legend Annihilator, je danes 26. 4. 2024 izdal svoj debitantski studijski album “Armageddon Boogie”. Album je izšel pod oznako Amerikan Kaos.

Temu bosta sledila še dva samostojna studijska albuma.

Jeff je v zvezi s tem podal sledečo uradno izjavo:

“Po 35. letih in 17. studijskih albumih skupine Annihilator, sem se končno spravil snemat tri samostojne studijske albume z namenom da izvabim iz sebe nekaj rock’n’rolla. Da. Trije različni albumi prihajajo. Različno bodo v slogovnem oziru, prav tako bodo na njih sodelovali različni glasbeniki, pevci, producenti, itn… In če vam ne bo všeč en izmed albumov, vam bo zelo verjetno drug.”

Amerikan Kaos prvenec z naslovom “Armageddon Boogie” je izšel torej danes in je že na razpolago preko digitalnih platform. Mogoče ga je dobiti tudi v fizičnem formatu.

Seznam skladb na albumu “Armageddon Boogie”:
1. My Little Devil
2. The Pasadena Four
3. Roll On Down The Highway
4. Wait For Me (In Heaven)
5. Nobody
6. Armageddon Boogie
7. Pull The Wool
8. Our Love Song
9. Make Believe
10. Let It Go

Na fotografiji: Jeff Waters med nastopom Annihilator 13. 7. 2018, v sklopu festivala Bang Your Head – RockLine fotoarhiv 2006 – 2024, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki