Jerry Cantrell (Alice In chains) predstavlja video in single “Brighten”

JERRY CANTRELL promo 2021
0 71

Jerry Cantrell, vokalist, komponist, kitairsti in soustanovni član ikonskih Alice In Chains, predstavlja po singlu Alone, še drugega in sicer za naslovno skladbo Jerryjevega novega samostojnega studijskega albuma “Brighten”. Single je opremljen tudi z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Za skladbo Brigthen je Cantrell povedal sledeče: “To je čisti rock & roll. Vince Jones je s klaviaturami dodal tej resnično izvrstni skladbi posebno noto. Samega sebe si v tej skladbi z lahkoto orišem na odru, ko jo izvajam pred publiko in občutki pri tem so zelo dobri. Gre za veliko rock skladbo.”

Že julija letos je Cantrell predstavil prvi single Alone. Črno beli video, ki se odlično vklaplja v sporočilo skladbe Atone je bil posnet na lokacijah Joshua Tree, Salton Sea, Phoenix in Los Angeles. Režija pripada skupinskemu delu Jerryja, nadalje fotografa in glasbenika Jima Louvaua, pevca in kitarista Grega Puciatoa, oblikovalca Jesseja Draxlerja in fotografa Tonyja Aguilerae.

Album “Brighten” lahko že naročite.

Album je nastajal skozi lansko leto. Za ko-produkcijo albuma je Jerry izbral filmskega producenta Tylerja Batesa (“300”, “John Wick”) in dolgoletnega zvočnega inženirja Paula Figa. Cantrell je želel ujeti klasični duh rocka na albumu, zato se je obdal z dinamično garnizijo odličnih glasbenikov. Bobne sta prispevala Gil Sharone, Abe Laboriel Jr. (Paul McCartney), steel pedal Michael Rozon, klavir, orgle in Wurlitzer je odigral Vincent Jones. ki je  on piano, Wurlitzer, and organ. Na albumu sodelujejo tudi rock legende, kot je basist Duff McKagan (Guns N’ Roses), pa Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), ki je prispeval vse spremljevalne vokale ter Joe Barresi (Tool, Queen of the Stone Age), ki je poskrbnel za miks albuma.

Seznam skladb na albumu “Brighten” se glasi:
01. Atone
02. Brighten
03. Prism of Doubt
04. Black Hearts and Evil Done
05. Siren Song
06. Had To Know
07. Nobody Breaks You
08. Dismembered
09. Goodbye (Elton John cover)

Uradna spletna stran: https://jerrycantrell.com
Instagram: https://instagram.com/jerrycantrell
Facebook: https://facebook.com/officialjerrycan…
Twitter: https://twitter.com/jerrycantrell
Spotify: https://bit.ly/JerryCantrellSpotify

#JerryCantrell #Atone #OfficialVideo


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki