Judas Priest so celotno koncertno turnejo terminsko zamaknili na prihodnje leto!

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2018
0 75

Judas Priest, biblijski očetje metala, so danes uradno obelodanili, da so celotno načrtovano turnejo, prestavili na prihodnje leto. Datumi se prestavijo za leto dni naprej. Judas Priest bi morali namreč 12. 7. 2021 nastopiti v Ljubljani – nove termin njihovega koncerta v Ljubljani je torej 12. 7. 2022 (torek).

Turneja se bo tako po novem začela 27. 5. 2022 v Moskvi in bo trajala vse do 31. 7. 2022, ko se bo sklenila z nastopom v nemškem Oberhausnu, pri čemer skupina pravi, da bo k že obstoječim, dodajala nove koncertne termine.

Skoraj istočasno z Judas Priest, so tudi The Dead Daisies, ki so potrjeni za predskupino na petih koncertih Judas Priest turneje, objavili, da svojih pet koncertov zamikajo skladno s celotno Judas Priest turnejo na prihodnje leto. Sprememb torej ni. Pred Judas Priest bodo torej na Ljubljanskem koncertu 12. 7. 2022 nastopili The Dead Daisies.

Na fotografiji: Rob Halford med nastopom Judas Priest 26. 7. 2018, v sklopu četrtega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki