Kent Hilli (Perfect Plan) predstavlja besedilni video in single “Cold”

Frontiers Music Srl. 2021
0 28

Kent Hilli, vokalist odličnih švedskih melodičnih rockerjev Perfect Plan, je v petek 18. 6. 2021, pri založbi Frontiers Music Srl., izdal svoj samostojni studijski prvenec “The Rumble”, ki ga je pospremil izid novega singla in besedilnega videa za skladbo Cold, ki ga lahko preverite spodaj.

Kent je v letošnjem aprilu že predstavil prvi video in single za skladbo Don’t Say It’s Forever, ki mu je sredi maja sledil še single I Can’t Wait (obe spodaj).

Kent Hilli je avtor vseh skladb svojega prvenca, z izjemo štirih, ki so nastale ob sodelovanju s producentom albuma Michaelom Palaceom (Palace) – ena skladba, Alessandrom Del Vecchiom (Hardline) in Peteom Alpenborgom (Arctic Rain) – dve skladbi ter Kentovo sestro Tino – ena skladba.

Album reflektira Kentovo navdihovanje nad glasbenimi idoli, ki vključujejo imena: Giant, Foreigner, Survivor, Whitesnake in Europe, če omenimo le nekatere med njimi. Glede vokalistov, pa šteje Kent za svoj navdih imena: Lou Gramm, Jimi Jamison, Dann Huff, David Coverdale, Joe Lynn Turner in Joey Tempest. Vsekakor pa kdor sledi Perfect Plan dobro ve, da je Kent Hilli vokalist sebi lastne izdelane vokalne karizme.

Kent Hilli je stopil na pot glasbenika potem ko je leta 2000 dokončno obesil na klin nogometne čevlje ter zamenjal žogobrc za priključitev na mesto vokalista v lokalni skupini. Tu je sprva prepeval priredbe. Šele leta 2014 pa je prvič opozoril na svoj velik talent potem, ko je ustanovil zasedbo Perfect Plan.

Seznam skladb na “The Rumble” se glasi:
1.  The Rumble (Never Say Die)
2.  Cold
3.  All For Love
4.  I Can’t Wait
5.  Don’t Say It’s Forever
6.  Miss Up To No Good
7.  Heaven Can Wait
8.  Does It Feel Like Love
9.  Love Can Last Forever
10. Never Be Mine
11. Still In Love

Zasedba:
Kent Hilli – vokal, spremljevalni vokal
Michael Palace – vsi instrumenti, spremljevalni vokal

Več koristnih povezav:
https://www.facebook.com/kenthilli
https://www.instagram.com/kenthilli


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki