KK’s Priest predstavljajo single in video “Raise Your Fists”

KK's Priest 2021
1 68

KK’s Priest – novi heavy metal projekt, ki ga je v lanskem februarju zagnal nekdanji član Judast Priest K. K. Downing, predstavljajo četrti single in video iz prihajajočega studijskega prvenca “Sermons Of The Sinner” za skladbo Raise Your Fists. Konec julija so KK’s Priest predstavili single Brothers Of The Road, v juniju single in video za naslovno skladbo, sredi maja pa single (in video) za skladbo Hellifire Thunderbolt.

Album “Sermons of the Sinner”, ki bo izšel 1. 10. 2021 pri založbi Explorer1 Music Group je že mogoče prednaročiti.

Ob K. K. Downingu na kitari zastopajo preostanek postave KK’s Priest sledeči glasbeniki: znameniti “dežurni gasilec požarov” oziroma med letoma 1994 in 2002 nadomestni in bivši Judas Priest vokalist Tim Ripper Owens, kitarist AJ Mills (Hostile), basist Tony Newton (Voodoo Six) ter bobnar Sean Elg (Deathriders, Cage). Nekdanji Judas Priest bobnar Leslie Binks, ki bi moral sodelovati s KK’s Priest – tako je bilo namreč dogovorjeno in zamišljeno že od vsega začetka, se je moral sodelovanju na albumu odpovedati, saj si je v času pred snemanjem zvil zapestje. Bo pa Binks sodeloval s skupino na turnejah v vlogi posebnega koncertnega gosta.

Seznam skladb na albumu “Sermons of the Sinner” se glasi:
01. Incarnation
02. Hellfire Thunderbolt
03. Sermons Of The Sinner
04. Sacerdote Y Diablo
05. Raise Your Fists
06. Brothers Of The Road
07. Metal Through And Through
08. Wild And Free
09. Hail For The Priest
10. Return Of The Sentinel


1 Comment
  1. Matija says

    Imam nekoliko mešane občutke. Glasba se mi ne zdi slaba, sploh ne ta najnovejši komad, ampak je nekoliko preveč generična. Zdi se mi, kot da se vsaka pesem zgleduje po eni od starih Priest uspešnic iz različnih obdobij in morda zato niso vse iz istega štosa. Sermons of the Sinner bi dal na Painkiller, Hellfire Thunderbolt na Defenders, Raise Your Fists na Ram it Down, Brothers of the Road pa se mi ne zdi vredna Priest zapuščine, še najbolj me spominja na Manowar muke zadnjih tridesetih let.

    Morda sem preveč kritičen, ampak meni tudi zadnji albumi Judas Priestov ne sedejo preveč. Za moj okus nekateri drugi veterani trdega rocka na stara leta izdajajo precej boljše albume od Priestov. Recimo Deep Purple, Ufo in Uriah Heep. Še zlasti slednji.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki