Kontradikshn singlom in videom “Vesolje posodil kolegu”

Kontradikshn 2024
0 42

Kaj se zgodi, če prijateljski odnosi niso pristni – o tem pripoveduje zgodba te pesmi – ko postavimo druge predse in izgubimo sebe v procesu. To preganja kot črv v glavi, ne da bi se ga včasih lahko znebili. In na koncu ugotovimo, da smo si sami krivi, ker smo to dopustili.

Ozadje zgodbe je avtor besedila baziral iz preteklosti, ko je del sebe posodil človeku, ki pa se žal ni izkazal kot iskren prijatelj, temveč ravno nasprotno. Svet dandanes vodi k temu, da si je človek sam kriv za to, da ga drugi izkoriščajo. In tukaj oznaka – da je človek predober

“Nas ni nikoli tu” se v refrenu navezuje na ostale osebe v avtorjevem življenju, ki tega ne morejo razumeti. “Dej končno mi povej, kaj je zdaj” pa na nedorečenost v tej konkretni zadevi.

Naš prvi komad v slovenskem jeziku naj pomaga vsakomur, da se ne obsoja zaradi svoje iskrene dobrote neiskreni osebi, ki ga pusti na cedilu, temveč se brez slabe vesti umakne od njih in se obda z iskrenimi in pravimi prijatelji.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki