Korn bodo za prihajajočo koncertno turnejo pustili Fieldyja doma!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 65

Korn so prosili svojega basista Fieldyja, da izpusti njihovo prihajajočo poletno koncertno turnejo. Korn so Fieldyju naročili, da se naj v tem vmesnem času sooči z demoni, preganjavicami ter predvsem spoprime z odpravo ‘slabih navad’ katerih narave skupina sicer ne navaja.

51-letni basist, s pravim imenom Reginald Arvizu, je s to novico sam prodrl v javnost včeraj, 21. 6. 2021, ko je na socialnih omrežjih zapisal:

“Zadnjih šest let sem se soočal z nekaterimi težavami osebne narave, kar me je občasno povleklo k opiranju na slabe navade, to pa je povzročalo napetosti med menoj in ljudmi, ki me obkrožajo. Prejel sem predlog, da si vzamem nekaj časa zase ter da ozdravim svoje slabosti. To željo bom spoštoval. Zato me žal ne boste srečali na odru s skupino. Ukvarjal se bom s s seboj, da izženem slabe navade iz mojega življenja. V tem času bom ohranil kreativnost, to pa mi bo pomagalo, da bosta moj um in duša ostala na pravem mestu.”

“Hvaležen sem vam za vso vašo podpro, potrpljenje in razumevanje, saj smo vsi občasno soočeni z različnimi preizkušnjami, ki jih moramo prebresti in jih pustiti za seboj.”

“Jonathan, Munky, Ray in Head, rad vas imam in ne želim več širiti napetosti in slabih navad med nas.”

Na fotografiji: Fieldy (levo) in Ray Luzier (v ozadju, desno) med nastopom Korn na festivalu See Rock 2015 30. 7. 2015. (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki