Kreator predstavljajo video in single “Midnight Sun”

foto: Christoph Voy 2022
0 60

Kreator, nemški titani tevtonskega thrash metala, napovedujejo svoj petnajsti studijski album “Hate Über Alles”, ki bo izšel 3. 6. 2022, pri nemški založbi Nuclear Blast Records. Po prvem singlu za naslovno skladbo novega albuma in drugem za skladbo Strongest of the Strong, je tu na voljo še tretji, in sicer za skladbo Midnight Sun.

Single je opremljen tudi z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Naslednika albuma “Gods Of Violence” (2017) je bil posnet v berlinskem Hansa Tonstudiu (Nemčija), za produkcijsko krmilo pa je stopil Arthur Rizk, ki je pred tem mdr. sodeloval z izvajalci: Cavalera Conspiracy, Code Orange, Power Trip in Soulfly.

Mille Petrozza, neizpodbitni šef, vokalist in kitarist skupine, komntira: “‘Hate Über Alles’ odseva čas v katerem živimo. Vse je zelo živo in agresivno. Način naše komunikacije se je spremenil zahvaljujoč socialnim medijem. To je povzročilo precejšnje neravnovesje. Svet je v stanju obupa. Življenje trenutno ni v harmoniji, prav nasprotno, živimo v disharmoniji … Ravno o tem sem premišljeval, ko sem si domislil naslova albuma.”

Naslovnico za album “Hate Über Alles” je ustvaril Eliran Kantor, ki je pred tem med drugim ustvarjal naslovnice za: Sodom, Hatebreed, Soulfly, Testament in Iced Earth.

Seznam skladb na albumu “Hate Über Alles” se glasi:
01. Sergio Corbucci Is Dead
02. Hate Über Alles
03. Killer Of Jesus
04. Crush The Tyrants
05. Strongest Of The Strong
06. Become Immortal
07. Conquer And Destroy
08. Midnight Sun
09. Demonic Future
10. Pride Comes Before The Fall
11. Dying Planet

“Hate Über Alles” je prvi Kreator album na katerem se bo predstavil novi basist skupine Frédéric Leclercq, ki se je skupini priključil leta 2019, prej pa je basiral za Dragonforce.

Več o Kreator:
Spotify: https://nblast.de/KreatorSpotifyWorkout
Instagram: https://www.instagram.com/kreatoroffi…
Facebook: https://www.facebook.com/KreatorOfficial
Twitter: https://twitter.com/kreator


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki