Krshkopoljac so izdali studijski prvenec “Nova normala”

Krshkopoljac 2022 (press/promo)
0 476

V šoku kovidnega lockdowna in vsesplošne  apatičnosti  so se septembra 2020  sestali trije prekaljeni brežiški rokerji … Tomi, Frenk in Mrco….

V iskanju očiščenja toksične nesnage, ki je zajela človeštvo in  se naselila v sleherno človeško dušo so pričeli ustvarjati muziko, ki je je s prihodom pevca Dodota izkristalizirala v besno in jezno muziko na presečišču punka in garažnega rocka. 

Tomi Gregel, znan tudi kot basist legendarnih  Demoilition group, je bas kitaro zamenjal za kitaro, za Bobne je sedel Frenk Les, v preteklosti tudi kitarist banda Shyam  in basist Mario Martinovič so skupaj s pevcem in tekstopiscem Domnom Majcnom-Dodom v ustvarjalnem zanosu v enem dahu ustvarili muziko za svoj prvi album Krshkopoljac – Nova normala. 

V enajstih skladbah so uglasbili  svoj gnev v odličen in energičen prvenec, ki ga bodo z jesenskimi koncerti promovirali po slovenskem klubskem podzemlju.

Band je svoj prvi album  podprl s tremi videospoti… Fabrika, Nova normala in Preprosta stvar in z zadnjim JA!, ki poleg pankovske energije in revolta pokaže tudi jasno povezavo z prvobitnimi metalskimi koreninami nekaterih članov benda.

V začetku 2022 se je zasedbi pridružil  basist Ante Tokalić, ki je še dodatno utrdil band področju  punka in garažnega  rocka.

KRSHKOPOLJAC “Nova normala”: 

Zasedba:
Domen “DODO” Majcen – vokal 
Tomi Gregel – kitara, back vokal
Frenk Les – boben, back vokal 
Ante “TOX” Tokalič (2022) – bas

Produkcija: Tomi Gregel 
Mix: Matjaž Predanič 

Mastering: Matjaž Predanič
Oblikovanje: Domen Prevejšek 
Izdano v samozaložbi 2022
Snemano v studiu “PLAC” – poletje 2021

FB https://www.facebook.com/krshkopoljac/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki