Kyros predstavljajo single in video “Esoterica”

Kyros 2023 (press/promo)
0 33

Kyros, britanski progresivnorockerski kvartet in varovanci založbe White Star Records, predstavljajo svež avtorski single in video za skladbo “Esoterica”, ki ga lahko preverite spodaj. Gre za tretjo povsem novo skladbo s strani skupine, ki jo Kyros predstavljajo v letošnjem letu.

Kyros so izid novega singla pospremili s sledečim komentarjem: “Single ‘Esoterica’ raziskuje popotovanje k razsvetljenju, spopad z notranjimi demoni, kar naj bi na koncu privedlo k očiščenju. Sporočilo pripoveduje o soočanju s temnimi stranmi notranjosti posameznikove osebnosti ter iskanje globljega odkrivanja samega sebe, ki naj bi vodilo do razsvetljenja.”

Single Esoterica so napisali, posneli in producirali Kyros. Za miks singla je poskrbel Shelby Logan Warne za masterizacijo pa Joey Frevola.

Skupina je pred nekaj meseci predstavila tudi single “The End In Mind”, temu pa je sledil tudi single Illusions Inside (oba spodaj).

Single “Esoterica” je že dostopen na vseh bistvenih digitalnih platformah.

Več o Kyros:
http://www.kyrosmusic.com
http://solo.to/kyros
http://www.white-star-records.com


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki