Labyrinth predstavljajo single in video “The Absurd Circus”

LABYRINTH 2020
0 72

Labyrinth, klasični italijanski power metalci, ki so se pred tremi leti vrnili na sceno z odlično sprejetim albumom “Architecture of a God”, bodo 22. 1. 2021 pri založbi Frontiers Music Srl. izdali svoj nov studijski album “Welcome to the Absurd Circus”.

Vsled promocijskih aktivnosti, vezanih na prihajajoči studijski album, predstavlja skupina prvi video in single za skladbo “The Absurd Circus”, ki so ga ustvarili pri Violex Video in ga lahko predvajate spodaj.

Labyrinth sta leta 2016 obnovila originalna člana skupine in njena kitarista Andrea Cantarelli in Olaf Thorsen na pobudo založbe Frontiers Music Srl. K sodelovanju jima je namreč uspelo zvabiti pevca Roberta Tirantija, skupaj pa so po več razgovorih uspeli pritegniti še vrhunskega ameriškega bobnarja Johna Macalusa (po novem ga je v ekipi zamenjal  Mattia Peruzzi), klaviaturista Olega Smirnoffa (Vision Divine, Eldritch) in basista Nika Mazzucconija (Hardline, Edge of Forever), ki je spravil od sebe povratniški album “Architecture of a God” (2017).

Labirynth so vzbudili pozornost leta 1998, ko je izšel njihov, danes klasični album “Return to Heaven Denied”, s katerim so se priključili živahnemu razcvetu power metala, ki je v tistem času kraljeval na sceni. Kasneje so izdali več albumov, pri čemer sta Thorsen in Tiranti skupino zapuščala, a se vanjo tudi vračala. Labyrinth so delovali do leta 2010, ko je izšel album “Return to Heaven Denied, Pt. 2 – A Midnight Autumn Dream”, potem pa objavili, da odhajajo za nedoločen čas na premor.

Seznam skladb na albumu “Welcome to the Absurd Circus” se glasi:
1.    The Absurd Circus
2.    Live Today
3.    One More Last Chance
4.    As Long As It Lasts
5.    Den Of Snakes
6.    Word’s Minefield
7.    The Unexpected
8.    Dancing With Tears In My Eyes
9.    Sleepwalker
10.    A Reason To Survive
11.    Finally Free

Zasedba:
Roberto Tiranti – vokal
Olaf Thorsen – kitara
Andrea Cantarelli – kitara
Oleg Smirnoff – klaviature
Nik Mazzucconi – bas kitara
Mattia Peruzzi – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki