Landfall predstavljajo “Sound of the City” video

LANDFALL 2020
0 60

Landfall, brazilska melodičnorockovska zasedba iz mesta Curitiba, pri kateri prepeva nekdanji Auras vokalist Gui Oliver – s pristopom, ob katerem oživi tudi lik legendarnega Stevea Perryja (Journey), predstavlja video in novi single za skladbo “Sound of the Citix”, ki se nahaja na albumu “The Turning Point”. Album “The Turning Point” je izšel 7. 8. 2020 pri založbi Frontiers Music Srl.

Vsled promocije albuma “The Turning Point” je skupina v začetku avgusta predstavila video in single za skladbo “Rush Hour”, sredi julij pa video in single za “Road Of Dreams”. Oba videa se nahajata spodaj.

Uradno promocijsko besedilo opisuje slog skupine kot mešanico klasičnega melodičnorockovskega zvoka Journey, v katerega so pripeti nekoliko trši vplivi klasičnih Dokken, pa tudi White Lion in celo Extreme.

Landfall sta ustanovila bobnar Felipe Souzza in kitarist Marcelo Gelbcke, ki se poznata od otroštva in igrata skupaj vse od 15. leta starosti. Nekaj let kasneje se jima je pridružil basist Thiago Forbeci, glasbena usmeritev skupine, ki se je v začetku imenovala W.I.L.D., pa je tako pričela dobivati jasne obrise.

Skupina je že zidala nekaj studijskih albumov in odpirala koncertne večere pred Glennom Hughesom in Mikom Vescero.

Potem ko se je skupini pridružil še Gui, se je ta preimenovala v Landfall.

Seznam skladb na albumu “The Turning Point” se glasi:
1. Rush Hour
2. No Way Out
3. Jane’s Carousel
4. Across The Street
5. Don’t Come Easy
6. Taxi Driver
7. Distant Love
8. Roundabout
9. Road Of Dreams
10. Hope Hill
11. Sound Of The City

Zasedba:
Gui Oliver – vokal
Felipe Souzza – bobni
Marcelo Gelbcke – kitara
Thiago Forbeci – bas kitara


Landfall – Sound of the City (uradni video)
Landfall – “Rush Hour” (uradni besedilni video)
Landfall – “Road of Dreams” (uradni video)
Landfall – The Turning Point (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki