Perfect Plan predstavljajo “Fighting to Win” besedilni video!

PERFECT PLAN 2020
0 60

Perfect Plan so švedska melodična rock zasedba, sestavljena iz izkušenih glasbenikov, ki je včeraj, 4. 9. 2020, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. izdala svoj drugi studijski album “Time For A Miracle”. Ta bo nasledil predhodnika “All Rise”, ki je izšel v aprilu leta 2018.

Vsled promocijskih aktivnosti je skupina konec julija že predstavila prvi video in single za skladbo “Better Walk Alone”. V petek, 14. 8. 2020, je skupina objavila tudi uradni zvočni nosilec oziroma single za skladbo “Heart To Stone”, ki jo prav tako lahko predvajate spodaj.

Po novem Perfect Plan objavljajo še besedilni video in single za tretjo novo skladbo, to je “Fighting To Win”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Perfect Plan se z novim albumom vračajo še zrelejši v ustvarjanju perfektnega ravnovesja med velikimi melodijami in udarnostjo, v zvoku pa občujejo z glasbeno zapuščino skupin, kot so mdr.: Foreigner, Survivor, The Storm in Giant, pri čemer ne skrivajo svojih pravih skandinavskih korenin.

Skupina je združena ob izvrstnem vokalistu Kentu Hilliju, ki mu delajo družbo še: Rolf Nordström (kitara), Fredrik Forsberg (bobni), Leif Ehlin (klaviature) in novi član Mats Byström (bas kitara).

Seznam skladb na “Time For A Miracle” je sledeč:
1. Time For A Miracle
2. Better Walk Alone
3. Heart To Stone
4. Fighting To Win
5. Everytime We Cry
6. What About Love
7. Nobody’s Fool
8. Living On The Run
9. Just One Wish
10. Don’t Blame It On Love Again
11. Give A Little Lovin’
12. Don’t Leave Me Here Alone


Perfect Plan – “Fighting To Win” (uradni besedilni video)
Perfect Plan – “Better Walk Aloine” (uradni video)
Perfect Plan – “Time For A Miracle” (uradni video)
Perfect Plan – “Time For A Miracle” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki