Last In Line predstavljajo video in single “Bastard Son”

Last In Line 2023 (press/promo)
0 12

Last in Line, hard rock kvartet združen ob dveh bivših Dio članih, kitaristu Vivianu Campbellu in bobnarju Vinny Appiceu (tudi ex-Black Sabbath), predstavlja četrti single iz nedavno izdanega novega studijskega albuma “Jericho” – album je izšel konec marca 2023, pri založbi earMUSIC, in sicer za skladbo Bastard Son, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

Novi album s skupno 12. skladbami lahko že naročite.

Campbell in Appice sta z originalnim Dio basistom, pokojnim Jimmyjem Bainom, ustanovila Last In Line leta 2012. Skupina je nastala na nek način v spomin na Ronnie James Dia, ki je premnil v maju leta 2010, pri čemer so si ime sposodili iz naslova drugega studijskega albuma skupine Dio. Leta 2016 je po smrti Jimmyja Baina zapolnil vrzeli na mestu basista nekdanji Ozzy Osbourne in Billy Idol basist Phil Soussan. Mesto vokalista opravlja pri zasedbi Andrew Freeman, ki je pred tem prepeval pri Lynch Mob.

Več o Last in Line:
Facebook: https://www.facebook.com/LastInLine
Instagram: https://www.instagram.com/lastinlineo…
Twitter: https://twitter.com/lastinline
Uradna spletna stran: https://www.lastinlineofficial.com


Last In Line – “Jericho” (earMUSIC, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki