Lee Aaron predstavlja video in single “Vampin'”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 28

Lee Aaron – kanadska rock pevka-, ki se je s komadi Metal Queen, Whatcha Do to My Body in Sex with Love zapisala med najbolj vroče ženske rock senzacije osemdesetih, bo 23. 67 2021 pri založbi Metalville Records izdala svoj novi studijski album z nazivom “Radio On!”. Gre za zbirko dvanajstih povsem novih avtorskih skladb. Prejšnji album “Diamond Baby Blues” je izšel leta 2018.

Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajoči novi studijski dosežek, je Lee Aaron že konec maja predstavila prvi single za skladbo Cmon, ki mu je sledil video in single za skladbo Twenty One. Sedaj je na voljo še tretji single single (in video) za skladbo Vampin’. Vse tri skladbe lahko preverite spodaj.

Video je režiral kanadski inženir in producent, kot tudi priznani ustvarjalec videov Frank Gryner. Frank je pred kratkim sodeloval pri kreiranju videov tudi za Alice Cooperja, Def Leppard, prav tako pa je uredil video za DVD, ki ga Lee Aaron izdala leta 2019 z naslovom “Power, Soul, Rock’n’Roll – Live in Germany” (Metalville Records). V preteklosti je produciral albume za Roba Zombieja, Trenta Reznorja, in A Perfect Circle.

Kot namiguje sam naslov “Radio On!”, se Lee znova vrača slogovno in zvočno v osemdeseta, ko so bile radijske frekvence polne muzikalno nalezljive rock glasbe, strupeno nalezljivih kitarskih fraz, velikih harmonij in navdahnjenega skladanja. Lee je se je v sporočilih naslonila na sledeče teme: mortality (Radio On, Twenty One), materializem (“Devil’s Gold”), pridobivanje moči (Vampin’), odvisnost (Wasted), ljubezen (Cmon, Had Me At Hello) in družba (Soul Breaker, Russian Doll).

Seznam skladb na albumu “Radio On!” se glasi:
01. Vampin’
02. Soul Breaker
03. Cmon
04. Mama Don’t Remember
05. Radio On
06. Soho Crawl
07. Devil’s Gold
08. Russian Doll
09. Great Big Love
10. Wasted
11. Had Me at Hello
12. Twenty One

Zasedba, ki je posnela album:
Lee Aaron – vokal
Sean Kelly – kitara
Dave Reimer – bas kitara
John Cody – bobni

Na fotografiji: Lee Aaron med nastopom 14. 7. 2017 v nemškem Balingenu (festival Bang Your Head!!!) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki