Leprous predstavljajo video in single “Silently Walking Alone”

foto: Grzegorz Golebiowski 2024
0 52

Leprous, norveški progresivni metalci, bodo v letošnjem avgustu izdali nov studijski album “Melodies Of Atonement”. Album bo izšel pri nemški založbi InsideOut Music.

Skupina je svoj novi in skupno osmi studijski album, sicer naslednik odlično sprejetega predhodnika “Aphelion” (2021, RockLine recenzija), snemala zadnjih nekaj mesecev v družbi producenta Davida Castilla in v studiu Ghost Ward na Švedskem.

Miks je opravil Adam Noble (mdr. Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves), masterizacijo pa Robin Schmidt (The 1975, Placebo, The Gaslight Anthem).

Spodaj lahko preverite najnovejši single in video za skladbo Silently Walking Alone, ki izhaja iz prihajajočega novega Leprous albuma. Ob koncu letošnjega maja so Leprous predstavili prvi single Atonement.

Album “Melodies Of Atonement” bo razpoložljiv v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite.

Skupina je prav tako objavila naslovnico novega albuma, ki jo lahko preverite spodaj. Naslovnica bazira na fotografiji Johna Dolana, za njeno oblikovanje pa je poskrbel Ritxi Ostáriz.

Leprous so obenem razodeli termine nove severnoameriške turneje za letošnja september in oktober na kateri jih bodo spremljali britanski progresivni metalci Monuments in norveški progresivni metalci Fight The Fight.

Seznam skladb na albumu “Melodies Of Atonement” je sledeč:
1. Silently Walking Alone
2. Atonement
3. My Specter
4. I Hear the Sirens
5. Like a Sunken Ship
6. Limbo
7. Faceless
8. Starlight
9. Self-Satisfied Lullaby
10. Unfree My Soul

Na fotografiji naslovnice novega Leprous albuma (preverite jo lahko spodaj) se nahaja morski migetalkar (tintinid) vrste Rhabdonella spiralis, ki prebiva tudi v Mediteranu. Najdemo ga tudi v brakičnih vodah. Gre za enocelični organizem, ki se prehranjuje z mikroskopskimi algami (op. p.).

John R. Dolan (avtor fotografije) je raziskovalec, specialist za morski mikrozooplankton in vodja laboratorija za oceanografijo Morske biološke postaje v francoskem obmorskem kraju Villefranche blizu Monaka (op. p.).


Leprous – “Melodies Of Atonement” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki