Lizzy Borden predstavljajo “Pat Sematary” video Ramones priredbe

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 90

Lizzy Borden, kultni ameriški heavy metalci, ki so leta 2018 izdali svoj aktualni in kritično zelo dobro sprejeti studijski album z naslovom “My Midnight Things”, bodo 13. 11. 2020 izdali novo kompilacijo z naslovom “Best of Lizzy Borden, Vol. 2”. Kot pove samo ime kompilacije, gre za izbor najboljšega materiala.

Kompilacija “Best Of Lizzy Borden, Vol. 2” izide le v digitalnem formatu in bo nasledila prvo tovrstno kompilacijo z naslovom “Best of Lizzy Borden”, ki je izšla leta 1994. “Best Of Lizzy Borden, Vol. 2” se pri naboru skladb osredotoča na kasnejše obdobje delovanja skupine, ko so izšli albumi “Deal With The Devil” (2000), “Appointment With Death” (2007) in “My Midnight Things” (2018). Da bo vsa reč bolj privlačna, je skupina na kompilacijo dodala tudi dve priredbi,ki jih je posnela v novi postavi v letošnjem poletju. Prva je za skladbo “Pet Sematary” (video spodaj!), ki pripada v izvirniku Ramones, druga pa za skladbo “Burnin’ For You”, ki pripada v izvirniku Blue Öyster Cult. Za miks obeh priredb je poskrbel Jay Ruston (Uriah Heep, Anthrax, Steel Panther, Stone Sour).

Za digitalni remastering izbranega materiala kompilacije “Best Of Lizzy Borden, Vol. 2”, je poskrbel Tom Baker (David Bowie, Marilyn Manson, Tom Petty).

Seznam skladb na kompilaciji “Best Of Lizzy Borden, Vol. 2” se glasi:
01. My Midnight Things
02. Long May They Haunt Us
03. Tomorrow Never Comes
04. Obsessed With You
05. (This Ain’t) The Summer Of Love
06. Under Your Skin
07. Lovin’ You Is Murder
08. The Scar Across My Heart
09. There Will Be Blood Tonight
10. We Only Come Out At Night
11. Abnormal
12. Live Forever
13. Pet Sematary
14. Burnin’ For You

Na fotografiji: Lizzy Borden med nastopom 20. 11. 2014 na tržaškem prizorišču Doma pristaniških delavcev (Teatro Miela), v Italiji (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki