Long Distance Calling predstavljajo “Immunity” video in single!

0 49

Long Distance Calling, nemški instrumentalni progresivni rockerji, so posneli novi video za single “Immunity”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Skladba “Immunity” se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu skupine z naslovom “How Do We Want To Live?”, ki bo izšel 26. 6. 2020, pri založbi InsideOut Music.

“Ta video je za nas nekaj posebnega,” pravijo Long Distance Calling in nadaljujejo: “Nekatere posnetke v njem je posnela naša skupnost med Covid-19 pandemijo.”

“Radi bi se zahvalili vsem talentiranim ustvarjalcem filmov. Na eni strani se video ukvarja z današnjo digitalizacijo sveta, ki tako ponuja možnosti, da lahko v slehernem trenutku komuniciraš s komerkoli, kjerkoli na planetu.”

“Na drugi strani pa so bili vsa ta tehnologija ter digitalne platforme izkoriščene kot sredstvo manipuliranja in razširjanja laži, razpihovanja sovraštva ter konspiracij. Smo instrumentalna skupina, vendar pa nam to ne preprečuje, da se ne upremo rasizmu, ksenofobiji, homofobiji in vsemu ostalemu sranju, ki smo mu priča v teh čudnih časih sedanjosti.”

“Izkoristimo tehnološki razvoj v teh kriznih časih tako, da ustvarimo skupaj lepši svet.”

“How Do We Want To Live?” bo dostopen, kot: CD, dvojni črni vinil (z dodanim CD-jem) in v digitalnem formatu. Načrtovana je tudi izdaja albuma v količinsko omejeni nakladi barvne vinilne plošče h kateri bo dodana mini plošča z dvema remiksoma, plakat z naslovnico albuma, ki jo je ustvaril Max Löffler in štiri podpisane avtogram kartice članov skupine.

Album “How Do We Want To Live?” lahko že kupite v prednaročilu!

Long Distance Calling: How Do We Want To Live?
1. Curiosity (Part 1)
2. Curiosity (Part 2)
3. Hazard
4. Voices
5. Fall/Opportunity
6. Immuity
7. Sharing Thoughts
8. Beyond Your Limits
9. True/Negative
10. Ashes

Long Distance Calling – Immunity (uradni video)
Long Distance Calling – Voices (uradni video)
Long Distance Calling – “How Do We Want To Live?” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki