Lunatic Soul najavljajo album “Through Shaded Woods”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2020
0 63

Lunatic Soul, temačneje, elektronsko in progresivno zastavljen stranski projekt vodje, pevca, bas kitarista in komponista poljskih progresivnorockovskih odličnikov Riverside Mariusza Dude, najavljajo novi studijski album z naslovom “Through Shaded Woods”, ki bo izšel 13. 11. 2020, pri založbi Kscope Records.

Znana je že naslovnica albuma, kot tudi seznam skladb. Oboje lahko preverite spodaj.

Skupina opisuje album takole: “Senčni gozdovi so naše najhujše travme in nočne more. Pot skozi takšne gozdove simbolizira soočanje z njimi. Gre za preizkus poguma. V glasbenem oziru, se podajamo na avanturo, ki je navdahnjena nad skandinavsko in slovansko tradicionalno glasbo.”

“Through Shaded Woods” bo izšel kot enojni LP, enojni CD in v posebni razširjeni CD izdaji, ki bo vsebovala med drugim tudi suito “Transition II”. Album bo razpoložljiv na vseh digitalnih platformah.

Lunatic Soul bodo svoj prvi single predstavili 25. 9. 2020!

V preteklih mesecih je Mariusz Duda že izdal serijo novih samostojnih singlov, pri čemer gre za povsem ločen glasbeni projekt tako od Riverside, kot tudi od Lunatic Soul.

Lunatic Soul: Through Shaded Woods
1. Navvie
2. The Passage
3. Through Shaded Woods
4. Oblivion
5. Summoning Dance
6. The Fountain
dodatni CD:
1. Vyraj
2. Hylophobia
3. Transition II

Na fotografiji: Mariusz Duda med nastopom Riverside 3. 3. 2020 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Lunatic Soul – “Through Shaded Woods” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki