Rain – nova skupina nekdanjih Frost* in IQ članov

GIANT ELECTRIC PEA LTD.
0 13

Rain, nova skupina, ki sta jo unstanovila nekdanji IQ in Arena basist John Jowitt in nekdanji Frost* in IQ bobnar Andy Edwards, je sklenila pogodbo z Giant Electric Pea Records, pri kateri bo v letošnjem novembru izdal svoj studijski prvenec.

Postavo kvarteta zapolnjujeta še vokalista Mirron in Rob Groucutt, ki sktbi tudi za kitaro in klaviature. Spodaj lahko že prisluhnete skladbi Devils Will Reign, ki jo spremlja tudi video.

“Deset let je minilo odkar sva skupaj z Andyjem igrala pri IQ in Frost – gre resnično za instinktivno ritem sekcijo,” pravi Jowitt. “Z Rain je Andy dobil priložnost da razkaže kako raznolik in izpopolnjen bobnar je,” nadaljuje Jon Jowitt. Za oba ostala člana pa pravi da sta odlična glasbenika, pevca ni skladatelja, zato gre pri vsem za odlično kombinacijo nove glasbene druščine.

“Rain ni projekt. Je skupina in zato želimo ustvariti veliko lastne glasbe”, dodaja Edwards in nadaljuje: “Gre za sanjsko ekipo, v kateri se dopolnjuje raznolikost talentov štirih glasbenikov. Zakaj jih torej ne bi povezali in združili v eno glasbeno zgodbo?”

“To je album, ki sodi med tiste, ki sem jih posnel z veliko lahkoto. Pri ustvarjanju je bilo tako, da je vse kar počneš, všeč vsem ostalim in obratno, zato je bilo veliko veselje, ko so se porajale in združevale vse te ideje med seboj”, pravi Edwards.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki