Machine Head predstavljajo “Bulletproof” besedilni video!

0 62

Machine Head, znameniti Bay-Area prvaki metala iz ameriškega San Francisca, predstavljajo nov besedilni video za skladbo “Bulletproof”, ki je vzeta s pravkar izdanega digitalnega singla dveh skladb z naslovom “Civil Unrest”.

Video “Bulletproof” lahko predvajate spodaj.

“Bulletproof” je jasno in nedvoumno sporočilo s strani vodje, kitarista in pevca skupine Robba Flynna, ki pri izbiri besed ne menca, ko je treba zavzeti odločno in glasno stališče do nevzdržnega stanja korupcije, nepravičnosti, rasizma in neenakosti, ki so se razmahnili pod taktirko aktualne ameriške državne administracije.

Dvojni single zaokroža tudi skladba “Stop The Bleeding“, na kateri v vlogi posebnega gosta sodeluje Killswitch Engage pevec Jesse Leach in jo je skupina napisala vsega nekaj dni po smrti dveh ameriških temnopoltih državljanov Georga Floyda in Ahmauda Arberyja, ki ju je nasilno umorila policija.

Machine Head bodo profit od predvajanja skladbe “Stop the Bleeding” donirali združenju Grassroots Law Project, ki zastopa  Georga Floyda, Breonno Taylor in Ahmauda Arberyja.

Obe skladbi je produciral Flynn, ob inženirski podpori Zacka Ohrena v oaklandskem studiu Sharkbite.

Na fotografiji: Robb Flynn med nastopom Machine Head 6. 8. 2012, v sklopu festivala Metal Camp na tolminskem sotočju (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki