Mandoki Soulmates predstavljajo video in single “We Stay Loud”

Leslie Mandoki 2024 (press/promo)
0 53

Mandoki Soulmates – mednarodna in medgeneracijska progresivnorockovska superformacija, za katero stoji njen glavni pogonski motor in glasbeni vizionar madžarskega porekla Leslie Mandoki, predstavljajo že tretji single iz prihajajočega novega studijskega albuma “A Memory Of Our Future”, ki bo izšel 10. 5. 2024 pri založbi Insideout Music, in sicer za skladbo We Stay Loud.

Single je opremjen tudi z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “A Memory Of Our Future” bo dostopen v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite.

Tudi novi Mandoki Soulmates album je do roba zapolnjen z doprinosom slovitih imen iz žanrskega polja progresivnega rocka, hard rocka pa tudi jazz in rock fuzije. Mdr. so se na album s svojimi vražami vpisali:  Ian Anderson, John Helliwell, Al Di Meola, Jesse Siebenberg (Supertramp), Tony Carey (Rainbow) in Nick van Eede (Cutting Crew). 

Album “A Memory of Our Future” je bil posnet in produciran v striktno analogni maniri. Od mikrofona, do miksanja in masterizacije. Produkcija in miks sta potekala v Mandokijevem studiu Red Rock, ki je lociran v bavarski prestolnici Münchnu. Masterizacija je bila opravljena v famoznem newyorškem studiu Sterling Sound.

Seznam skladb na albumu “A Memory Of Our Future” se glasi:
1. Blood in the Water
2. Enigma of Reason
3. The Wanderer
4. The Big Quit
5. Devil’s Encyclopedia
6. A Memory of My Future
7. I Am Because You Are
8. My Share of Your Life
9. Age of Thought
10. Matchbox Racing
11. We Stay Loud
12. Melting Pot


Mandoki Soulmates – “A Memory Of Our Future” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki