Manic Sinners predstavljajo single in video “Ball And Chain”

Manic Sinners 2021 (promo/press)
0 54

Manic Sinners – prva romunska zasedba, ki je pridobila simpatije italijanske založbe Frontiers Music Srl., s katero je sklenila pogodbo za studijski prvenec “King Of The Badlands”, predstavljajo novi single (in video) za skladbo Ball And Chain. Video lahko preverite spodaj.

Manic Sinners so melodični hard rock trio, ki so ga ustanovili Ovidiu Anton, Adrian “Baciu” Igrisan in Toni Dijmarescu. Vsi trije glasbeniki so na tleh Romunije močno cenjeni, zato najavljajo promocijska besedila trio, kot novo super rock formacijo.

Prvenec “King Of The Badlands” je izšel v 18. 2. 2022, za producentsko krmilo pa je stopil hišni producent založbe Frontiers Music Srl., Alessandro Del Vecchio.

Ovidiu Anton velja za odličnega vokalista in sodi v špico na domačih tleh. največ pozornosti je pridobil leta 2016, ko je premagal domačo konkurenco in bil izbran da zastopa Romunijo na Evroviziji. Obenem je član in ustanovitelj zasedbe Anton, za njim pa je tudi uspešna samostojna kariera.

Adrian “Baciu” Igrisan, ki je prevzel pri Manic Sinners klaviature, bobne in spremljevalne vokale, je najbolj znan kot pevec in kitarist skupine Carko – v Romuniji najbolj priljubljene rock zasedbe. Albumi skupine so na domačih tleh dosegli multi-patinast status, skupna pa redno polni največja romunska koncertna prizorišča. Cargo so v karieri delili oder mdr. z velikani rocka in metala, kot so: Iron Maiden, Uriah Heep in Gillan. Možakar je s strani predsednika Romunije prejel tudi odlikovanje za dosežke na področju kulture in velja za enega najbolj ikonskih glasbenikov vzhodne Evrope.

Toni Dijmarescu, ki je prevzel na svoja pleča igranje kitare in bas kitare, prebiva v nemški regiji Saarland, kjer se preživlja kot cenjen studijski glasbenik. V karieri je opravil mnoga producentska dela, ter sodeloval na številnih ploščah drugih izvajalcev.

Več o Manic Sinners:
https://www.facebook.com/manicsinners
https://www.instagram.com/manicsinners

#ManicSinners #MelodicHardRock #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki