Megadeth predstavljajo single “Soldier On!”

MEGADETH 2022 (press/promo)
0 105

Megadeth, ikonski thrash metalci, ki jih vodi neuničljivi komponist, kitarist in vokalist Dave Mustaine, napovedujejo novi studijski album “The Sick, The Dying… And The Dead!”. Ta bo izšel 2. 9. 2022, pri založbi UMe.

Spodaj je na voljo novi single za skladbo Soldier On!, ki ga spremlja tudi uradni video.

Album “The Sick, The Dying… And The Dead!”, ki ga spremlja naslovnica z neminljivo Megadeth maskoto Vicom Rattleheadom in ga lahko že prednaročite, bo dostopen v več različnih formatih (CD, digitalno, dvojni LP). Posebna, količinsko omejena, vinilna izdaja bo vsebovala tudi sedem inčni vinilni single We’ll Be Back, ki mu bo na B-Strani delala družbo koncertna verzija skladbe The Conjuring. Single, ki je od ‘glave do repa’ brezgrajno brezhiben Megadeth komad.

Album “The Sick, The Dying… And The Dead!” je v slogovnem smislu nadaljevanje usmeritve predhodnika “Dystopia” (2016). Pri tem se Megadeth v muzikalno – komponističnem oziru premikajo dalje, obenem pa zaznamuje nastajanje albuma triumfalna bitka Davea Mustainea z rakom na grlu.

Album sta producirala sonični arhitekt skupine – Dave Mustaine ter Chris Rakestraw (Parkway Drive, Danzig). Posnet je bil v Mustaineovem domačem studiu v mestu Nashville (Tennessee, ZDA), na albumu pa sodelujejo kitarist Kiko Loureiro, bobnar Dirk Verbeueren in basist Steve DiGiorgio, ki je priskočil na pomoč skupini v času, ko ta še ni našla zamenjave za Davida Ellefsona. Pred kratkim se je na stalno mesto basista skupine vrnil James LoMenzo.

Album vsebuje tudi priredbi dveh izvirnikov. Prva se nanaša na Dead Kennedys original Police Truck, drugi pa na skladbo This Planet’s On Fire katere avtor je Sammy Hagar, ki sodeluje na priredbi v vlogi posebnega gosta. Na skladbi Night Stalkers gostuje ikonski Ice T.

Seznam skladb na albumu “The Sick, The Dying… And The Dead!” se glasi:
1. The Sick, The Dying… And The Dead!
2. Life In Hell
3. Night Stalkers (feat. Ice T)
4. Dogs Of Chernobyl
5. Sacrifice
6. Junkie
7. Psychopathy
8. Killing Time
9. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission To Mars
12. We’ll Be Back
13. Police Truck (orig. Dead Kennedys)
14. This Planet’s On Fire (Burn In Hell) (orig. Sammy Hagar , feat. Sammy Hagar)

Več o Megadeth:
Uradna spletna stran: https://www.megadeth.com
TikTok: https://www.tiktok.com/@megadeth
Instagram: https://www.instagram.com/megadeth
Facebook: https://www.facebook.com/megadeth
Twitter: https://twitter.com/megadeth
YouTube: https://www.youtube.com/megadeth

#Megadeth #SoldierOn #TheSickTheDeadTheDying


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki