MENT se seli na junij, prijave podaljšane do srede novembra

0 23

Novi datum sedme edicije festivala MENT Ljubljana je 9.–11. junij 2021.
Po šestih letih zimskega klubskega dogodka, ki ga je rad obiskal tudi sneg, se MENT v sedmo odpravlja na odprto in toplo. Tokrat snega ne bo. Upamo.

FACEBOOK DOGODEK

Festival glasbenih odkritij iz cele Evrope in širše se bo tokrat odvil predvsem na zunanjih prizoriščih, konferenčni del, ki je letos gostil 650 glasbenih profesionalcev iz več kot 30 držav, pa bo kot ponavadi potekal v Kinu Šiška. Več o lokaciji in vstopnicah kmalu. 

PRIJAVE
Že zaprte prijave odpiramo na novo! Vse že prispele prijave ostajajo v veljavi, seveda pa bomo prisluhnili tudi vsem novim. Te zbiramo do 15. novembra 2020. Vsi že in bodoči prijavljeni bodo o izboru ali neizboru obveščeni.
https://tinyurl.com/ment-apply21

INES#talenti 2021
INES – Innovation Network of European Showcases razglaša nominirance INES#talent programa za leto 2021. Med na stotine prijavami je bilo izbranih 79 izvajalcev.

Slovenski INES#talenti so ETCETERALIN THE ATTIC in LELEE. Več: www.ment.si/sl/inestalenti21

INES#talenti 2020 ostajajo aktivni tudi za festivale v letu 2021. Naslednji dve leti bodo imeli INES#talenti priložnost nadgraditi svoje mednarodne kariere z nastopi na različnih glasbenih festivalih in showcasih, kjer bodo svojo glasbo predstavili raznovrstnim glasbenim profesionalcem.

PLAYLISTA “refreshMENTs”

Ne preslišite z novo dozo muzike redno osvežene playliste “refreshMENTs”: https://sptfy.com/refreshments

KONFERENCA BIME PRO
BIME PRO 2020 bo v hibridnem formatu potekal od 26. do 29. oktobra. Dogodek se bo odvijal na digitalni platformi, ki bo poleg različnih mreženj ter prenosa pogovorov omogočila tudi sodelovanje v dejavnostih iz oči v oči v središču Bilbaa.

Vstopnice: http://bit.ly/BIMEPROtickets

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki