Meshuggah in Behemoth 6. 6. 2023 v Ljubljani!

0 101

V Ljubljani se obeta 6. 6. 2023 svojevrstni metalski spektakel za katerega lahko rečemo, da sodi v žanrskem polju metala in vseh podžanrskih zvrsti (že sedaj) med vrhunce letošnje koncertne ponudbe na Slovenskem. V ljubljanskem Media Cenrtu/Cvetličarna bosta tega dne odigrali enega skupnih koncertnih večerov na svoji skupni ko-headlinerski turneji ekstremni metalski zasedbi Behemoth in Meshuggah!

Facebook dogodek!

Vstopnice že v prodaji prek On-Parole in Mojekarte.si (Petrol, trafike,…). Cena v predprodaji 42 evrov, na dan koncerta 47 evrov.
https://qr.page/g/2g4QHC5u6Tj
https://www.mojekarte.si/…/behem…/vstopnice-1166144.html

Tickets already in presale through On-Parole and Mojekarte.si ticket systems. Ticket price in presale is 42 euro, on show day 47 euro.
https://qr.page/g/5bUuNmxjsQC
https://www.mojekarte.si/…/behemot…/tickets-1166144.html

Dan odprtih vrat pekla

Kateri je bolj peklenski datum od 6. 6.? Niti eden, sploh pa letošnji 6. 6. 2023, saj se bodo takrat v Ljubljani v Media Centru (pri Cvetličarni) odprla vrata pekla. Obiskali nas bodo namreč Meshuggah in Behemoth!
Oba benda sodita v vrh svetovne metal scene. Švedi Meshuggah so s svojimi nenavadnimi ritmi, težkimi melodijami in s kriki v hrupu strojev sodobne dehumanizurane družbe postavili in prestopili meje žanra že dobrih 30 let nazaj. V sedanjosti ni nič drugače, kot kaže njihov aktualni dolgometražec, Immutable.
Poljaki Behemoth so ekstremno v ekstremnem metalu. Bend, ki ne sklepa kompromisov, ki z vsako besedo in tonom odpira nove polemike na vseh področjih človekovega obstoja, bo letos v živo predstavil aktualni Opvs Contra Natvram.

Oba benda pripravljata vrhunski nastop in to je gotovo koncert, ki ga ne smete zamuditi! Edinstven koncert, kjer se oba benda srečata na svojih posamičnih turnejah in imata status coheadlinera, kar pomeni, da oba igrata celoten set!
Vstopnice so že na voljo!

MESHUGGAH
https://www.facebook.com/meshuggah

BEHEMOTH
https://www.facebook.com/behemoth 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki