Meshuggah predstavljajo novi single “I Am That Thirst”

Atomic Fire Records 2022
0 25

Meshuggah, švedski ekstremni metalci, ustanovljeni davnega leta 1987 v mestu Umea, bodo svoj težko pričakovani novi studijski album “Immutable” izdali 1. 4. 2022, pri nemški založbi Atomic Fire Records.

Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na novi studijski album, je skupina že pred časom predstavila prvi single za skladbo The Abysmal Eye,  ki mu je sledil še drugi single Light The Shortening Fuse. Sedaj je na voljo še tretji single, in sicer so zanj izbrali Meshuggah skladbo I Am That Thirst. Vse tri single lahko preverite spodaj.

Skupina napoveduje, da bo naslednik albuma “The Violent Sleep Of Reason”, ki je izšel leta 2016, posnet v studiu Sweetspot (mesto Halmstad), preprosto “najbolj divja in najbolj ezoterična zvočna avantura doslej.”

Naslednik albuma “The Violent Sleep Of Reason”, ki je izšel leta 2016, je bil posnet v studiu Sweetspot (mesto Halmstad, na Švedskem). Za njegov miks sta poskrbela Rickard Bengtsson in Staffan Karlsson, za masterizacijo pa večkratni dobitnik Grammyja Vlado Meller (Metallica, Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, System Of A Down).

Spodaj se nahaja naslovnica novega albuma, ki so jo ustvarili v studio Luminokaya.

Seznam skladb na albumu “Immutable” se glasi:
01. Broken Cog
02. The Abysmal Eye
03. Light The Shortening Fuse
04. Phantoms
05. Ligature Marks
06. God He Sees In Mirrors
07. They Move Below
08. Kaleidoscope
09. Black Cathedral
10. I Am That Thirst
11. The Faultless
12. Armies Of The Preposterous
13. Past Tense

Meshuggah so:
Jens Kidman – vokal
Dick Lövgren – bas kitara
Tomas Haake – bobni
Mårten Hagström – kitara
Fredrik Thordendal – kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki