“Metal” Mike Chlasciak snema novi studijski album!

0 31

“Metal” Mike Chlasciak, cenjeni kitarist ameriško-poljskega rodu, najbolj znan po sodelovanju z Robom Halfordom (Judas Priest), napoveduje novi vse-instrumentalni studijski album!

Kitarist je ob tem podal sledečo uradno izjavo: “Navdahnjen nad serijo svojih Marshall zvočnikov v ozadju, sem napisal glasbo, ki bo spravila poslušalca do vratolomne nirvane. Izid bo napolnjen z nekaterimi posebej zapomnljivimi in nalezljivimi frazami, ki ste jim bili kdaj koli priča.”

“navdušuje me dejstvo, da bom lahko v zelo kratkem času delil z vami bogate seznam sodelujočih glasbenikov na moji novi plošči, kar predstavlja vrsto ponovne združitve. Temu albumu bo v letu 2021 sledila serija koncertnih nastopov in kitarskih klinik.”

Metal Mike Chlasciak je pred časom napovedal tudi količinsko striktno omejeno zbirko njegovih glasbenih del, s čimer je obeležil 30. obletnico svoje glasbene aktivnosti. Album z naslovom “The Metal Squire: Early Battles + 4” lahko že prednaročite. Spodaj se nahajata seznam skladb in naslovnica.

“Metal Mike Chlasciak: The Metal Squire: Early Battles + 4
1. Nosferatu
2. Fire Hazard
3. Bar Leaches
4. Dark Divine
5. Dance Of Kings (Etude)
6. Flight Of A Wounded Butterfly
7. Citadel
8. Somewhere Between Gray And Black
9. Ride The Whip
10. Thorns Of A Mountain
11. Sweet Little Memory
12. Postcards From Mars


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki