Metallica predstavljajo video “Chasing Light”

Metallica 2023 (press/promo)
0 67

Metallica, svetovni giganti thrash metala, so 14. 4. 2023 izdali novi studijski album “72 Seasons”. Skupina se ne ustavlja z njegovo promocijo. Še več. Odločila se je da jo bo intenzivirala tako, da bo poskrbela za izid dvanajstih glasbenih videov, ki bodo spremljali prav vse skladbe novega albuma.

Pred dnevi so Metallica pospremili izid albuma z uradnim glasbenim videom za skladbo Inamorata, ki sta ga nasledila videa za skladbi Sleepwalk My Life Away ter Shadows Follow. Tovrstnemu trendu pa sledijo po novem tudi glasbeni videi za skladbe Too Far Gone?, Crown Of A Barbed Wire ter najnovejši za skladbo Chasing Light. To je skupno že deseti video iz albuma “72 Seasons”. Preverite ga lahko spodaj. Tam najdete tudi ostale videe. Vse je uredil Tim Saccenti.

Album “72 Seasons” je izšel pri založbi Blackened Recordings, ki je v lasti skupine. Producent albuma je Greg Fidelman, ko-producenta pa Lars Ulrich ter James Hetfield.

Na albumu z dvanajstimi novimi skladbami je preko 77. minut glasbe, “72 Seasons” pa je naslednik predhodnika “Hardwires… To Self-Destruct”, ki je izšel leta 2016.

Seznam skladb na albumu “72 Seasons”, ki ga lahko že naročite, je sledeč:
1. 72 Seasons
2. Shadows Follow
3. Screaming Suicide
4. Sleepwalk My Life Away
5. You Must Burn!
6. Lux Æterna
7. Crown of Barbed Wire
8. Chasing Light
9. If Darkness Had a Son
10. Too Far Gone?
11. Room of Mirrors
12. Inamorata

Metallica so objavili datume novih koncertov za Evropo tako v letošnjem, kot prihodnjem letu.

Več o Metallici:
Uradna spletna stran in trgovina: http://www.metallica.com
Instagram: http://www.instagram.com/metallica
Facebook: http://www.facebook.com/metallica
TikTok: http://www.tiktok.com/@metallica


Metallica – “72 Seasons” (Blackened Recordings, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki