Metallica predstavljajo video “You Must Burn!”

Metallica 2023 (press/promo)
0 19

Metallica, svetovni giganti thrash metala, so 14. 4. 2023 izdali novi studijski album “72 Seasons”. Skupina se ne ustavlja z njegovo promocijo. Še več. Odločila se je da jo bo intenzivirala tako, da bo poskrbela za izid dvanajstih glasbenih videov, ki bodo spremljali prav vse skladbe novega albuma.

Pred dnevi so Metallica pospremili izid albuma z izdajo videov za skladbe: Sleepwalk My Life Away, Shadows Follow, Too Far Gone?, Crown Of A Barbed Wire ter Chasing Light. Temu trendu sledi po novem še video za skladbo You Must Burn!, ki je skupno že deseti uradni glasbeni video iz albuma “72 Seasons”. Preverite ga lahko spodaj. Tam najdete tudi ostale videe. Vse je uredil Tim Saccenti. V prihajajočih dneh lahko pričakujemo še uradna glasbena videa za skladbi Inamorata (trenutno je single opremljen z besedilnim videom) ter Room Of Mirrors.

Album “72 Seasons” je izšel pri založbi Blackened Recordings, ki je v lasti skupine. Producent albuma je Greg Fidelman, ko-producenta pa Lars Ulrich ter James Hetfield.

Na albumu z dvanajstimi novimi skladbami je preko 77. minut glasbe, “72 Seasons” pa je naslednik predhodnika “Hardwires… To Self-Destruct”, ki je izšel leta 2016.

Seznam skladb na albumu “72 Seasons”, ki ga lahko že naročite, je sledeč:
1. 72 Seasons
2. Shadows Follow
3. Screaming Suicide
4. Sleepwalk My Life Away
5. You Must Burn!
6. Lux Æterna
7. Crown of Barbed Wire
8. Chasing Light
9. If Darkness Had a Son
10. Too Far Gone?
11. Room of Mirrors
12. Inamorata

Metallica so objavili datume novih koncertov za Evropo tako v letošnjem, kot prihodnjem letu.

Več o Metallici:
Uradna spletna stran in trgovina: http://www.metallica.com
Instagram: http://www.instagram.com/metallica
Facebook: http://www.facebook.com/metallica
TikTok: http://www.tiktok.com/@metallica


Metallica – “72 Seasons” (Blackened Recordings, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki